Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Rockstaklubben + Uppstartsmöte!

21/02 kl. 16:00 - 23/02 kl. 16:00

Rockstaklubben, tidigare Skogsklokagruppen bjuder in till spännande diskussioner som varvas med naturupplevelser, mindfulness, gott fika och härligt Fältbiolog häng där vi värdesätter fina mänskliga relationer och tid tillsammans framför materiellt värde och miljöförstöring! På lördag eftermiddag äger även den snart nystartade klubbens årsmöte rum och vi kommer även ägna tid att vidareutveckla podcast ideer som vi påbörjar förra träffen. Möjlighet att övernatta kommer finnas! Spara på kvitton ifall du behöver reseersättning!

Anmälan: https://forms.gle/3F1VhGXtUwYkkzVa7

Dokument som kan vara bra att läsa inför årsmötet är “Uppstarts protokoll” och “Standardstadgar för klubb” https://www.faltbiologerna.se/styrdokument/blanketter/ . Det ska sitta minst tre personer i styrelsen så fundera gärna på om du kan tänka dig sitta i styrelsen.

Rockstaklubbens syfte;
Klimatångest SOS
Har du klimatångest, är du frustrerad över att alla världens kolgruvor ännu inte lagts ner eller är du irriterad på familjemedlemmen som fortfarande inte inser klimatkrisens allvar? Sörjer du alla utdöda arter, är du arg över att det inte förs politik i linje med Parisavtalet eller känner du dig bara allmänt förvirrad med vad du ska göra med ditt liv? Då vill Skogskloka gruppen finnas som stöd för dig!
Vision 2030
Som aktivister protesterar och demonstrerar vi oftast MOT. Men vad är vi FÖR? Eran av fossila bränslen måste nå ett slut men hur bygger vi den nya världen? Ligger lösningen i ny teknik eller ska vi leva som på stenåldern igen? Hur umgås man, vad äter man för mat och var kommer vår energi ifrån? Tillsammans diskuterar vi våran POSITIVA vision för 2030, men vi tar även upp hinder vi ser. Hur vill DU att DIN framtid ser ut? Hur ser det, hur känns det och hur kan vi IDAG agera mot visionen?

Ungefärligt schema
Man kan joina och lämna när som helst under dagen, färdbeskrivning till Rockstastugan kommer skickas ut vid behov.

Fredag
-16.00 -Träffar Lovisa vid Jakobsberg pendeltågsstation och handlar mat. Sedan tar vi bussen (560 eller 542 till Tånglöt) till Rockstastugan.
-18.30 Middag

Lördag
-8.00 Frukost
– Diskussion och tillsammans tid
-12.oo Lunch
-Efter lunch; den traditionsenliga promenaden vid Säbysjön
-Efter promenaden; årsmöte och fika
-19.00 Middag
-Meditation med Astrid samt mer diskussion och tillsamans tid

Söndag
-8.00 Frukost
-Städning
-10.30 Avfärd

Utrustning
Kläder att ha inomhus och utomhus.
Frivilligt: anteckningsmaterial och kamera
Du som övernattar
Tandborste, sovsäck (Finns att låna!), (Madrasser att sova på finns!)

Detaljer

Börjar:
21/02 kl. 16:00
Slutar:
23/02 kl. 16:00
Evenemang Kategori: