Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Samåkning till Fältstation Öland 2019

29/05 kl. 00:00 - 02/06 kl. 00:00

Gratis
Häng med till årets häftigaste aktivitet där fältbiologer från hela landet samlas i Grönhögen på Öland för fyra dagar av fågelmorgnar, utomhusaktivteter, nybörjarkurser och härlig gemenskap. Fältstation Öland infaller under Kristi Himmelsfärd och är ett läger där vi tältar, lagar mat utomhus men kan värma oss inne. Följ med du också, du kommer inte ångra dig!
Mer information om Fältstation Öland finns här: https://www.faltbiologerna.se/evenemang/faltstation-oland-2019/
Vi i Göteborgsklubben kommer att organisera samåkning till och från evenemanget. Vi avreser från Göteborg, men eftersom vi passerar Sjuhärad och Småland kan vi eventuellt plocka upp resenärer där också. Resan kommer sannolikt att ske i åtminstone en minibuss och eventuellt andra fordon utöver det. Resan, precis som lägret, är helt kostnadsfri. Vi avgår från Göteborg någon gång under eftermiddagen onsdagen den 29 maj. Den exakta tiden och platsen för vår avresa är ännu inte bestämd och vi ska försöka anpassa det så att alla som vill kan åka med. Detsamma gäller hemresan, men den sker någon gång under söndag förmiddag.
Är du intresserad? Hör då av dig till gbg@faltbiologerna.se så snart som möjligt, senast 18 maj. Berätta vilken tid och plats som funkar bäst för dig. OBS! Att endast klicka ”kommer” på evenemanget räcker inte för att räknas som anmäld.
Säg gärna till om du har B-körkort och vill köra. Vi kör fordonen själva och behöver därför ett antal sådana personer. Av naturliga skäl får personer som är med och kör förtur på de första platserna i varje fordon.
Vi kommer också att organisera ett matlag, d. v. s. att vi lagar (vegansk) mat tillsammans under helgen. Ange också om du vill vara med på det.
Hoppas vi ses på Öland!
Mvh
Göteborgsklubben

Detaljer

Börjar:
29/05 kl. 00:00
Slutar:
02/06 kl. 00:00
Pris:
Gratis
Evenemang Kategorier:
,
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/176527013262734/

Annan

Sista anmälan
2019-05-18

Plats

Göteborg