Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Skidutflykt i Kaitum fjällurskog med Kiruna Fältbiologer

30 januari kl. 09:00 - 16:00

Nu är det snart dags för Kiruna Fältbiologers första träffen utomhus! Vi skidar i Kaitum fjällurskog, spårar i snön, kollar efter djur och äter medhavd matsäck. Varmt välkomna! 😃

Vi börjar dagen med att ses i Kalixfors 09:00; det finns en bro som ska passeras precis innan en kommer fram så vi kan ses efter bron också får vi se vart vi ska parkera bilarna för att inte vara i vägen. Det vore bra om vi kunde samåka för att minimera utsläppen men det får vara en personlig avvägning i och med covid-19. Fältbiologerna betalar ut reseersättning för resa till och från gemensamma aktiviteter!

Under dagen skidar vi, njuter av vacker natur, lyssnar och tittar efter fåglar och andra djur, kollar spår i snön och vad mer vi känner för.

Ta med mycket och varma kläder för säkerhets skull. Ta även med egen matsäck så behöver vi inte riskera att smitta varandra vid matlagning. I och med att det kan vara rätt så kallt så vore det bra om maten vi har med oss är färdig för att ätas så att vi inte blir stillasittandes för länge. Utöver kläder och mat så tar alla med vad de känner för, exempelvis kikare, kamera eller lupp.

Sluttid är ännu ej bestämd. När vi vet vilka som kommer med så kan vi göra en ordentlig packlista tillsammans i en separat chatt 🙂

Anmälan: Om du har Facebook kan du anmäla dig i Facebook-eventet. Annars anmäler du dig genom att kontakta arrangören Isac Gustav Carlsson på 0707967569 eller kiruna@faltbiologerna.se.

Jag ser jättemycket fram emot att ses! /Isac

Detaljer

Datum:
30 januari
Tid:
09:00 - 16:00
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
, , , , , ,
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/736302363941347/

Annan

Anmälan
https://www.facebook.com/events/736302363941347/
Kontaktperson
Isac Gustav Carlsson på 0707967569 eller kiruna@faltbiologerna.se
Tillgänglighet
Alla fältbiologer (6-26 år)