Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Skogsdag med Stockholms minifältisar

12/09 kl. 11:45 - 16:07

Aktiviteten är för medlemmar mellan 6 och 12 år. Om du är äldre än så, men vill prova på att vara med som ledare, hör av dig till jonas__bengtsson@outlook.com (dubbelt understreck)!
Nu drar vi igång igen! Höstens första aktivitet kommer att vara en skogsutflykt till Järvafältet lördagen 12/9 där vi kommer att leka, lära oss om naturen, skåda fågel och hänga med de fältbiologer (medlemmar mellan 12 och 25 år) som är i Fältbiologernas stuga över helgen. Om vi också är i stugan beror på om det går att hålla avstånd, men troligen kommer vi att vara utomhus hela dagen. Vi kommer också att fundera på vad vi vill göra under året. Såklart gäller att man inte ska komma om man har snuva, feber eller andra symptom som skulle kunna bero på covid-19.
Vi ses vid bussterminalen i Jakobsbergs station, läge J, kl. 11:45. Vi ska ta en buss som går kl. 11:54, så det är viktigt att vara där i tid. Vi kommer tillbaka till Jakobsbergs station 16:07. Vi som håller i aktiviteten kommer att vara jag, som vanligt, och så Malva, som är ny  minifältisledare!
På den här aktiviteten behöver man ta med sig lunch själv. Man deltar själv på minifältisaktiviteter, men om någon behöver ha en förälder med i början går det bra. (Tanken med att vuxna inte är med är att barnen får utrymme att lära känna varandra och utforska själva.) Anmäl er här senast 11/9 om ni vill hänga på: https://forms.gle/wQzEFkZwG2F6ths9A.

Detaljer

Datum:
12/09
Tid:
11:45 - 16:07

Annan

Sista anmälan
11/9
Anmälan
https://forms.gle/wQzEFkZwG2F6ths9A
Kontaktperson
jonas__bengtsson@outlook.com (dubbelt understreck)