Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Skogsklokagruppen: Jul och Nyår i Rockstastugan

07/12 kl. 09:30 - 08/12 kl. 10:30

Gratis

Tagga för jul och nyårsfirande med Fältbiologerna!Vi reflekterar över året 2019. Det har hänt mycket inom klimataktivismen. Hur har det gått för dig, Fältbiologerna och världen? Och vad är våra intentioner för 2020? Eventuellt planerar vi lite aktiviter och aktioner som vi vill se till nästa år.

Och så firar vi allt bra som hänt i år och avslutar dagen med veganskt julbord! Har du förslag på julpyssel, julmat eller jullåtar du vill ska vara med under helgen? Mejla astrid.blomberg@gmail.com eller skriv till mig på Messenger

Mer praktiskt info och anmälningsformulär kommer när det börjar närma sig.

Skogsklokagruppen bjuder in till spännande diskussioner som varvas med naturupplevelser, mindfulness, gott fika och härligt Fältbiolog häng! Möjlighet att övernatta kommer finnas! Kom du med!

Klimatångest SOS
Har du klimatångest, är du frustrerad över att alla världens kolgruvor ännu inte lagts ner eller är du irriterad på familjemedlemmen som fortfarande inte inser klimatkrisens allvar? Sörjer du alla utdöda arter, är du arg över att det inte förs politik i linje med Parisavtalet eller känner du dig bara allmänt förvirrad med vad du ska göra med ditt liv? Då vill Skogskloka gruppen finnas som stöd för dig!
Vision 2030
Som aktivister protesterar och demonstrerar vi oftast MOT. Men vad är vi FÖR? Eran av fossila bränslen måste nå ett slut men hur bygger vi den nya världen? Ligger lösningen i ny teknik eller ska vi leva som på stenåldern igen? Hur umgås man, vad äter man för mat och var kommer vår energi ifrån? Tillsammans diskuterar vi våran POSITIVA vision för 2030, men vi tar även upp hinder vi ser. Hur vill DU att DIN framtid ser ut? Hur ser det, hur känns det och hur kan vi IDAG agera mot visionen?
Ungefärligt schema (OBS kan komma att ändras)
Man kan joina och lämna när som helst under dagen, färdbeskrivning till Rockstastugan läggs upp här inom kort.
Lördag
-9.30 Träffas vid Jakobsberg pendeltågsstation och handlar mat sedan tar vi bussen till Rockstastugan
Söndag 
-8.00 Frukost
-Städning
-10.30 Städning
Utrustning
  • Kläder att ha inomhus och utomhus.
  • Frivilligt: anteckningsmaterial och kamera
Du som övernattar
  • Tandborste, sovsäck, liggunderlag (Finns att låna!)

Det är alltså övernattning lördag till söndag för dom som vill. Astrid har inte möjlighet att vara närvarande fredag kväll men om det finns någon som kan och vill kanske det kan bli övernattning fredag till lördag också!

Detaljer

Börjar:
07/12 kl. 09:30
Slutar:
08/12 kl. 10:30
Pris:
Gratis
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
, , , , , , , , , , , ,

Arrangör

Astrid Blomberg
E-post:
astrid.blomberg@gmail.com

Annan

Sista anmälan
onsdag 4 december
Anmälan
https://forms.gle/Q3YEgM8QSnHYnLbi8
Kontaktperson
Astrid Blomberg, 0739936647, astrid.blomberg@gmail.com
Tillgänglighet
Fältbiologerna!