Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Sommarutflykt i Hågadalen med Uppsala Fältbiologer

03/07 kl. 16:00 - 18:00

Sommarlovshäng i Hågadalen!

Veganskt knytisfika, lär dig nyckla* kärlväxter, prova meditation under ett guidat pass, spela insektsspelet.., ta med kikare, fågelbok, flora, kortlek, eller vad du är sugen på att göra! Ta även gärna med något att sitta på (liggunderlag, jacka, filt etc.). Regnar det är vi inomhus på Blodstensvägen, Eriksberg. Kom som du är! Det blir mysigt!

Vi ses kl 16 utanför porten till Blodstensvägen 31 och går därifrån gemensamt till Hågadalen, förslagsvis till Kung Björns Hög (har betats under en lång tid så här finns en massa spännande kärlväxter!).

Tillgänglighet: Om det är bra väder är vi utomhus på grusstigar eller asfalterade vägar och gräsmattor/ängar – vart vi går kan vi anpassa efter behov. Planen är att sitta ute i Hågadalen där vi kommer sitta ganska ensamt men det kommer vara folk som joggar/promenerar förbi och ibland med hund/häst. Är det dåligt väder är vi inomhus tre trappor upp utan hiss, men vi hjälps gärna åt och bär rullstol och annat om det behövs. Ni får gärna höra av er till oss om ni undrar något om tillgänglighet!

Hoppas vi ses! 🙂

*nyckla – att artbestämma en växt med hjälp av flora och lupp. Vi räknar ståndare, tittar på hårighet, pistillens form m.m. Flora och luppar kommer att finnas som vi kan dela på (men ta gärna med om du har lupp och/eller Krok och Almqvists flora) 🙂

 

Kontakt: Astrid Eklund – 0736829011 (tveka inte att höra av dig!)

 

bild: Signe Propst

Detaljer

Datum:
03/07
Tid:
16:00 - 18:00

Arrangör

Astrid Eklund
Telefon:
(+46) 0736829011
E-post:
astrid.eklund@icloud.com

Annan

Kontaktperson
Astrid Eklund

Plats

Blodstensvägen 31
Uppsala, 75642 + Google Map