Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Sötvattenshelgen

22 augusti - 23 augusti

Gratis

Varför är nästa alla sjöar i Uppland och i Stockholmsområdet bruna? Och vad finns egentligen under den bruna ytan? Hänger bruna sjöar ihop med klimatförändringarna?  Och påverkas vår vattenförsörjning?  På sötvattenshelgen kommer vi ta reda på svaren på de frågorna. Men framför allt kommer vi diskutera vad vi kan göra åt problemet!

Vi kommer med mer information när det närmar sig.

VIKTIGT
Pågrund av covid-19 kommer vi inte att ha någon övernattning och endast ha utomhusaktiviteter.  Vi hjälps åt att tillsammans hålla avstånd till varandra för att minska smittorisken. Vi kommer också att ha desinfektionsmedel och våtservetter.


Det behövs inga förkunskaper och helgen är gratis. Fältbiologerna står för alla kostnader, inklusive reseersättning. Du som är ny på svenska är välkommen! Vi kommer att hjälpas åt så att alla förstår vad som sägs.

Helgen arrangeras inom projektet Naturmakt och en grupp medlemmar kommer att planera helgen med stöd av fältbiologernas miljömentor, Agnes Grönvall. 

Fältbiologerna är ungdomsförening och våra aktiviteter ska vara trygga sammanhang för unga i alla åldrar. Vi är därför en helt alkohol- och drogfri förening.

Detaljer

Börjar:
22 augusti
Slutar:
23 augusti
Pris:
Gratis
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
, ,

Annan

Kontaktperson
Agnes Grönvall
För vem
Alla