Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Svamputflykt med Stockholms minifältisar

25/10 kl. 13:00 - 16:00

Ledarledd aktivitet för medlemmar mellan 6 och 12 år. Om du vill prova på att vara med som ledare, hör av dig till jonas__bengtsson@outlook.com (dubbelt understreck).
Söndagen 25 oktober går vi ut och plockar svamp i Nackareservatet! Vi lär oss om allt från trädsvampar till fjällskivling, men plockar såklart bara säkra svampar. Vi tar med påsar, förstoringsglas och svampböcker att låna. Vi ses 13:00 vid Björkhagens tunnelbana och därifrån ger vi oss ut i Nackareservatet. Sedan går vi till Fältbiologernas nya lokal i Björkhagen och rensar svampen och fikar. Vi är tillbaka vid tunnelbanan kl. 16:00. Vi kommer också att fundera på vad vi vill göra under året. Såklart gäller att man inte ska komma om man har snuva, feber eller andra symptom som skulle kunna bero på covid-19. Vi som håller i aktiviteten kommer att vara jag, som vanligt, och så Malva, som är ny  minifältisledare! Anmäl er här om ni vill hänga på: https://forms.gle/RX6Um7HjFKJiC4Bw6.
Vi fixar fika, men det är bra om man har ätit lunch innan. Man deltar själv på minifältisaktiviteter, men om någon behöver ha en förälder med i början går det bra. (Tanken med att vuxna inte är med är att barnen får lite extra utrymme att lära känna varandra och utforska själva.)

Detaljer

Datum:
25/10
Tid:
13:00 - 16:00

Annan

Sista anmälan
17 oktober, kl. 17:00
Anmälan
https://forms.gle/RX6Um7HjFKJiC4Bw6
Kontaktperson
jonas__bengtsso@outlook.com (dubbelt understreck))