Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Tågresa till RÅM med SUG-distriktet

02/01 kl. 12:30 - 06/01 kl. 15:30

Vill du inleda RÅM med en tågresa tillsammans med härliga fältbiologer? Distriktet Stockholm-Uppland-Gotland anordnar gratis gemensam tågresa från Stockholm till RÅM i Ljungsbro!

Vi har köpt biljetter för gruppresa hos sj på ett tåg som går från Stockholm 12:49 torsdag 2 januari och är framme i Ljungsbro 15:18. Tåget tillbaka går från Ljungsbro 12:39 måndag 6 januari och är i Stockholm 15:25. (Tågen går mellan Stockholm och Linköping. Mellan Linköping och Ljungsbro åker vi buss, vilket ingår i biljetten.) Vill du följa med på både tågresan dit och tillbaka, eller bara en av dem? Anmäl dig här >>

 
OBS: Du måste anmäla dig via länken, inte bara klicka i att du kommer i det här evenemanget. Antalet platser är begränsat. Om det blir fullt snabbt finns det möjlighet att vi köper fler biljetter, annars får man söka reseersättning på vanligt sätt.
 
Bor du på Gotland?
Eftersom vi inte hittade tillräckligt många frivilliga minibusschaufförer kan vi tyvärr inte erbjuda en gemensam resa med stopp i Nynäshamn. Däremot får gotländska fältbiologer som vill delta på RÅM full reseersättning från distriktet! Skicka dina biljettkvitton till joakim.andren@faltbiologerna.se och berätta att det gäller resa till RÅM, så fixar vi det!

Detaljer

Börjar:
02/01 kl. 12:30
Slutar:
06/01 kl. 15:30

Annan

Sista anmälan
21 december
Anmälan
https://forms.gle/sWKTNApbEndFcc4h8
Kontaktperson
jonas__bengtsson@outlook.com (dubbelt understreck)