Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Upptäck Gammelskogen i Kiruna

3 september kl. 09:00 - 17:00

Gratis

Är du sugen på äkta gammelskog? Vill du lära dig hur en gör för att skydda skog? Eller bara upptäcka vår vackra natur i Norrbotten? Häng med ut i skogen i Kiruna!

Fältbiologerna är med och ordnar en serie skogskurser i Norrbotten, tillsammans med Naturskyddsföreningen och Studiefrämjandet. En av dessa kommer att genomföras i Kiruna, under ledning av skogskunniga Per-Erik Mukka!

Kursen är helt gratis och utan krav på förkunskap. Vi bjuder på lunch och fika.

Vi möts upp vid Kiruna centralstation klockan 9.00. Därifrån åker vi tillsammans i minibuss ut till kursplatsen. Vi är ute i skogen till ungefär klockan 15, med lunch- och fikapaus. Därefter beger vi oss tillbaka in till Kiruna. Har du något särskilt du funderar över eller vill att Per-Erik ska berätta om? Tveka inte att fråga!

Glöm inte bort att anmäla dig innan den 30 juni för att få en plats! Anmälan hittar du HÄR.

Behöver du hjälp att boka biljett eller boende?
Som medlem i Fältbiologerna har du möjlighet till reseersättning. Maila bara ordforande@faltbiologerna.se innan du bokar biljett, så får du hjälp.
Boende kommer du att behöva betala själv, men vi hjälper dig gärna att boka. Vi kan även sammanföra andra deltagare i boendebokningen för att minska kostnaden. Hör av dig till mollie.lannebo@naturskyddsforeningen.se så får du hjälp med boendet.

Vi ses i skogen!

Detaljer

Datum:
3 september
Tid:
09:00 - 17:00
Pris:
Gratis
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
Webbplats:
http://www.gammelskogen.se

Plats

Norrbotten