Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

UTFLYKT TILL SANDEMAR OCH ARTRALLY MED STOCKHOLMS FÄLTBIOLOGER + TÄLTNING

21/05

Det börjar närma sig kristi himmelsfärd, och tyvärr utan Fältstation Öland i år. Men inte ska vi sitta inne för det! Vi kommer ha en utflykt till Sandemars naturreservat och artrally efter en utmaning från Lunds fältbiologer! Artrally innebär att vi kommer försöka räkna så många arter vi kan under dagen. Vi i Stockholm kommer vara ett lag som tävlar mot andra lag i hela Sverige! Noll artkunskap krävs för att delta!

Vi kommer tälta från onsdag kvällen, och vill du vara med på det måste du anmäla dig till mig Vera på Facebook (Vera Ranow) eller sms (0722515675). Annars så ses vi vid busshållplats Svärdsnäsviken kl 6.51 när första bussen anländer!

Alla medlemmar (5-26) är välkomna, oavsett artkunskap! Kom o lär dig dina första arter, dela med dig av dina nördkunskaper, eller njut bara av naturen!

Vi kommer börja dagen med fågelskådning och sedan titta på växter. Fokus ligger på dessa grupper då vi kommer ha deltagare med kunskaper inom dessa, men självklart är annat möjligt, det är upp till oss!

 

NÄR: kl. 6.51 torsdag 21 maj, eller tältning från kvällen innan!

VAR: hållplats Svärdsnäsviken

HUR: buss 839 mot Smådalarö från Handens pendeltågsstation, läge S.

Ta med dig LUNCH, kläder efter väder, och kikare/lupp/flora/annan bok om du vill/har!

Tveka inte att höra av dig om du har frågor!

Vera Ranow
0722 51 56 75

Vera.ranow@gmail.com