Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Vårblomsvandring med Lunds Fältbiologer

10 april

Gratis

Innan lövsprickningen fylls bokskogarnas markskikt av av rik blomning. Vi tar oss ut till Fulltofta för att lära oss arterna och njuta av vårens ankomst. Vi kommer att ha med oss bestämmningslitteratur och förhoppningsvis njuta av vackert väder och fågelsång och surr från nyvakna humlor.  Maxtak för aktiviteten är 8 personer och först till kvarn gäller.

Ifall du vill resa tillsammans och få resan betald är det samling vid bussläge P på Lunds Central. Vi reser med Skåneexpressen 2 mot Hörby som avgår kl 09:17, vi anländer i Hörby varifrån vi vandrar in i naturreservatet. Bussen hem avgår sedan 16:46 från Fulltofta riksväg. Det kommer finnas möjlighet att få tak över huvudet på fulltofta naturcentrum ifall det skulle bli dåligt väder.

Anmälan till denna vårfriska utomhusdag finner du ifall du följer denna anmälningslänk: https://forms.gle/7GjKmNmioAUNXs648

Fältbiologerna följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vi ber därför samtliga deltagare att bära munskydd då vi reser i kollektivtrafiken. Egen lunch medtages. Aktiviteten är inte tillgänglighetsanpassad för de som har svårt att ta sig fram i terräng eller erhar synskada.

Detaljer

Datum:
10 april
Pris:
Gratis
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Annan

Sista anmälan
9 april
Anmälan
https://forms.gle/7GjKmNmioAUNXs648
Kontaktperson
Tobias Larsson
Tillgänglighet
begränsad
Coronainfo
max 8 pers

Plats

Fulltofta