Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

INSTÄLLT / SKJUTS UPP – Värva medlemmar – online-workshop

24/04 kl. 13:00 - 14:30

==Denna workshop skjuts upp==
Är du intresserad av workshopens tema, skriv till mig, Joakim på verksamhetsutvecklare@faltbiologerna.se, så får du vara med och bestämma tidpunkt för nästa tillfälle 🙂
Trevlig helg!
Välkommen på en workshop i att värva nya medlemmar! Denna workshop är öppen för alla medlemmar i Fältbiologerna, t ex till dig som är aktiv i en klubb och vill hitta fler medlemmar, du som driver en kampanj som du vill engagera människor i, mm.
Det finns massor av sätt att hitta in i Fältbiologerna! I den här workshopen kommer vi fråga oss varför människor går med i en förening eller rörelse, och hur man hittar gemensamma intressen med nya potentiella medlemmar. Vi kommer gå igenom olika sätt att värva, och diskutera var och hur det är bäst att värva för att hitta intresserade, beroende på ens situation.
Detta är – ungefär som tidigare pass – en interaktiv workshop där vi diskuterar mycket, vi lär oss av varandra, funderar och ställer frågor som vi hjälps åt att svara på. Detta är alltså inte en workshop i att leverera säljiga one-liners, utan ett utforskande av hur vi hittar gemensamma intressen med nya människor.
Ni kommer också få tips på lite fysiska övningar i värvning som man kan göra om klubben vill öva sig i att ha ett värvningsbord på en mässa eller skola.
Jag som håller i workshopen är Joakim Andrén, verksamhetsutvecklare hos Fältbiologerna (dvs jag hjälper klubbar med sin verksamhet mm).

Detaljer

Datum:
24/04
Tid:
13:00 - 14:30

Annan

Kontaktperson
Joakim Andrén, verksamhetsutvecklare@faltbiologerna.se