Borås Fältbiologer


FÄLTBIOLOGERNA BORÅS


Välkommen till en nystartad fältbiologklubb i Borås! Om du är intresserad av natursköna utflykter, gott fika och likasinnade människor är det här klubben för dig!

 


Vilka är vi?

Vi är en nystartad fältbiologklubb i Borås! Vi startade i december 2021 med en introaktivitet och har arrangerat några naturutflykter i Borås närområde sedan dess. Du kan hålla koll på vad vi pysslar med på Instagram! På Instagram lägger vi både upp information om olika aktiviteter, men också roligare inlägg: lära känna styrelsen, faktarutor och olika omröstningar.

I vår har vi riktigt roliga planer; utflykt till Hornborgarsjön för att spana på tranor, åka till Häggådalen och vandra bland vårblommor samt arrangera en filmvisning i samband med Biologiska Mångfaldens Dag. Vi hoppas att du är lika taggade som vi är!

Ordförande för klubben är Katja Ohtonen och kassören Sara Forsén. Som ledamöter har vi: Nora Toftgård Shahnavaz, Milvid Stridh och Novali Gahnström. Har du en fråga till oss får du gärna mejla boras@faltbiologerna.se. Genom klubbmejlen får du snabbast kontakt med oss!

Ny och vill bli aktiv?

Superkul att du vill vara en del av Boråsklubben! Ibland kan det ta emot att ta första steget att bli aktiv, men kom ihåg att det inte krävs något alls av dig som ny. Du behöver inga förkunskaper för att vara med på våra aktiviteter och du binder inte heller upp dig om du kommer på en aktivitet. Engagemanget i Fältbiologerna ska vara roligt, inget annat!

Det finns olika sätt att bli aktiv:

  • Håll koll på vad vi gör! Det kan du antingen på kalendariet eller på Instagram. Då kan du hålla utkik efter en aktivitet du är intresserad av.
  • Fyll i vårt formulär! Där skickar du in dina kontaktuppgifter, så vi senare kan kontakta dig och lägga till dig i vår Messenger-grupp.
  • Skicka ett mejl till oss och säg att du vill bli aktiv! Även då kan vi lägga till dig i vår Messenger-grupp.

Kontakta oss! 

Har du några frågor eller bara vill hålla kontakt? Mejla oss på boras@faltbiologerna.se

BLI MEDLEM I FÄLTBIOLOGERNA HÄR.

 

 

Kontakt
Klubbmail: boras@faltbiologerna.se

Ordförande: Katja Ohtonen
Kassör: Sarah Forsén
Ledamot: Nora Toftgård Shahnavaz
Ledamot: Milvid Stridh
Ledamot: Novali Gahnström

Kolla in oss på Instagram!

 

 

 

 

 


KALENDER

Det finns inga kommande evenemang just nu.
Vill du gå med i klubben eller har frågor om vilken klubb du tillhör?


Kontakta: medlem@faltbiologerna.se