Fältbiologerna Halmstad


FÄLTBIOLOGERNA HALMSTAD


Som medlem i Fältbiologerna kan du i Halmstad ta del av en rad aktiviteter såsom att naturinventering, fågelskådning och tillverkning av insektshotell. Vi håller oss, som namnet antyder, mest i Halmstadstrakterna.

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer i Fältbiologerna Halmstad?

Kalendern fylls kontinuerligt på med aktiviteter. Har du själv lust att anordna något? Lägg upp en aktivitet själv – det är superenkelt! Använd då evenemangskategorien “Halmstad” så kommer aktiviteten att dyka upp här på sidan.


Ny och vill bli aktiv
?

Välkommen! Ibland kan det ta emot att ta första steget till att bli aktiv, men kom ihåg att det inte krävs något alls av dig som ny. Du behöver inga förkunskaper och du binder heller inte upp dig om du kommer på en aktivitet. Det är helt upp till dig om du går på en aktivitet om året, eller på allt som klubben arrangerar.

Kostnadsersättning

Om du har utgifter i samband med att du arrangerar eller går på en aktivitet kan det oftast betalas helt eller delvis av klubben. Om man på grund av funktionsnedsättning eller boendeort saknar praktisk möjlighet att t.ex cykla till en aktivitet kan man få reseersättning. Spara kvittona och ta kontakt med vår kassör.

Kontakt

 

 

 

Mail: halmstad@faltbiologerna.se

 


KALENDER

Det finns inga kommande evenemang just nu.
Vill du gå med i klubben eller har frågor om vilken klubb du tillhör?


Kontakta: medlem@faltbiologerna.se