Fältbiologerna Roslagen


FÄLTBIOLOGERNA ROSLAGEN


Vi är en nystartad klubb för fältbiologer i Roslagen som vill vara ute i naturen och påverka politiskt i miljö-, natur- och klimatfrågor. Är du intresserad av att vara med? Skriv till oss!

 

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer i  Fältbiologerna Roslagen?

Kalendern fylls kontinuerligt på med aktiviteter. Har du själv lust att anordna något? Lägg upp en aktivitet själv – det är super enkelt! Använd då evenemangskategorin “Roslagen” så kommer aktiviteten att dyka upp här på sidan.

 

Ny och vill bli aktiv?

Välkommen! Ibland kan det ta emot att ta första steget att bli aktiv, men kom ihåg att det inte krävs något alls av dig som ny. Du behöver inga förkunskaper och du binder heller inte upp dig om du kommer på en aktivitet. Om du går på en aktivitet om året, eller på allt som läggs upp spelar ingen roll, det är upp till dig!

Kostnadsersättning

Om du har utgifter i samband med att du arrangerar eller går på en aktivitet kan det oftast betalas helt eller delvis av klubben. Om man på grund av funktionsnedsättning eller boendeort saknar praktisk möjlighet att ex cykla till en aktivitet kan man få reseersättning. Spara kvittona och ta kontakt med klubbens styrelse.

Kontakt

 

 

Mail: roslagen@faltbiologerna.se

STYRELSEN

Ordförande
Linn Croneld

Ledamot
Tyra Blum

 


KALENDER
Vill du gå med i klubben eller har frågor om vilken klubb du tillhör?


Kontakta: medlem@faltbiologerna.se