Fältbiologerna Töreboda


FÄLTBIOLOGERNA TÖREBODA


Vi är en nystartad klubb i Töreboda! Klubbens syfte är att syssla med och öka intresset för Natur och miljöfrågor (och klimat såklart!).

 

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer i  Fältbiologerna Töreboda?

Kalendern fylls kontinuerligt på med aktiviteter. Har du själv lust att anordna något? Lägg upp en aktivitet själv – det är superenkelt! Använd då evenemangskategorin “Töreboda” så kommer aktiviteten att dyka upp här på sidan. Gå med i Töreboda Fältbiologers facebookgrupp här.

Ny och vill bli aktiv?

Välkommen! Ibland kan det ta emot att ta första steget att bli aktiv, men kom ihåg att det inte krävs något alls av dig som ny. Du behöver inga förkunskaper och du binder heller inte upp dig om du kommer på en aktivitet. Om du går på en aktivitet om året, eller på allt som läggs upp spelar ingen roll, det är upp till dig!

Kostnadsersättning

Om du har utgifter i samband med att du arrangerar eller går på en aktivitet kan det oftast betalas helt eller delvis av klubben. Om man på grund av funktionsnedsättning eller boendeort saknar praktisk möjlighet att ex cykla till en aktivitet kan man få reseersättning. Spara kvittona och ta kontakt med klubbens styrelse.

Kontakt

 

Klubbmail: toreboda@faltbiologerna.se

Ordförande:Pontus Bengtsson

 


KALENDER

Det finns inga kommande evenemang just nu.
Vill du gå med i klubben eller har frågor om vilken klubb du tillhör?


Kontakta: medlem@faltbiologerna.se