Hjälp Fältbiologerna Stockholm-Uppland-Gotlands revisorer!

  • Bild från fjällvandring - en del av Fältbiologerna Stockholm-Uppland-Gotlands ve
    Bild från fjällvandring - en del av Fältbiologerna Stockholm-Uppland-Gotlands verksamhet.
    Bild 1/1
Datum: 6 Juni - 30 Juni
Kontakt: Leo Rudberg (0762508230,leo.rudberg@gmail.com)

Vill du göra en insats för Fältbiologerna Stockholm-Uppland-Gotland? Gillar du att granska föreningsprotokoll? Då har du nu chansen - du kan hjälpa distriktets revisorer i deras viktiga arbete!

Fältbiologerna Stockholm-Uppland-Gotland (SUG) är det största distriktet i Fältbiologerna. Varje år väljer distriktets medlemmar på distriktsårsmötet en distriktsstyrelse, som ansvarar för distriktets verksamhet och ekonomi mellan årsmötena. Varje år väljer distriktets medlemmar också revisorer, som har som uppgift att granska distriktsstyrelsens arbete för att bl.a. se till att årsmötenas beslut följs och att ekonomin sköts på ett ordentligt sätt.

Just nu har Fältbiologerna Stockholm-Uppland-Gotland två ideella revisorer (som valdes på årsmötet 2016), och de vill ha hjälp! Kan du tänka dig att hjälpa revisorerna i deras arbete? Hör då av dig till Leo Rudberg (distriktets valberedning) på 0762508230, leo.rudberg@gmail.com eller Leo Calandrella Rudberg på Facebook (skicka en vänförfrågan), så förmedlar Leo kontakt till distriktets revisorer.

Förkunskaper: För att kunna hjälpa till med arbetet bör du antingen ha koll på Fältbiologerna eller ha koll på revisorsarbete - om du är osäker på om du har tillräckliga kunskaper, kontakta Leo så kan ni prata om det. Du behöver inte vara aktiv i Fältbiologerna, eller ens vara medlem i föreningen - om du t.ex. varit aktiv i Fältbiologerna förut men nu är för gammal kan din hjälp vara mycket värdefull!

Det finns ingen specifik deadline - hör av dig till Leo så snart du kan!

Ha det bäst!

Sidan senast uppdaterad den 6 Jun 2017

Kommentarer (0)

Kommentera artikeln

Logga in
Fältbiologerna 2016 | Kontakta webmaster
RSS: Allt nytt | Kalendarium
Se mer av Fältbiologerna: