INSTÄLLD - Kanotutflykt i Uppsala

  • Bild 1/1
Datum: 27 Juli
Tid: 10.00
Plats: Uppsala, Uppsala centralstation (för vidare färd med buss/bil)
Kontakt: Sara Fälting, 076 272 3909, Mejl: sara.falting@hotmail.com

OBS! INSTÄLLD! 
Kanotutflykten är tyvärr inställd på grund av dåligt väder.
 
Vill du vara med och paddla kanot i Uppsala? Då är det här eventet för dig! Vi kommer att åka ut till vackra Fjällnora och paddla tillsammans. Både nybörjare och erfarna är mycket välkomna.

Torsdagen den 27e juli åker vi till Fjällnora och paddlar kanot tillsammans! Inga förkunskaper krävs - alla är lika välkomna oavsett om du inte paddlat förut eller om du är expert. Vi hyr både kanoter och flytvästar där, och det finns även kanoter att hyra som är anpassade för funktionsvariation (säg bara till i anmälan så ordnar vi det!). Fältbiologerna betalar kanothyran - eventet är helt gratis för deltagarna.

När & Var? Vi träffas 10.00 torsdagen den 27e juli på baksidan av Uppsala centralstation (dvs. på nordöstra sidan av stationen, på samma sida som UKK) - där på/avstigning för privatbilar finns - och åker ut till Fjällnora, antingen med bil eller buss (eventuella resekostnader betalar Fältbiologerna). Ta med egen lunch och eventuellt ett litet mellanmål! Vi beräknas vara hemma i Uppsala igen vid 16.30-tiden. 
 
Ta med: Ta med lunch och mellanmål, samt en varmare jacka ifall det är blåsigt på sjön. Du behöver inte ta med flytväst eller några andra kanottillbehör - allt det hyr Fältbiologerna på plats.
 
Tillgänglighet: Vi kan ordna bilfärd ut till Fjällnora, och där finns även kanoter med  pontoner att hyra som är anpassade för funktionsvariation. Alltså funkar denna aktivitet bra för alla!
 
Platser: Det finns 10 platser så anmäl dig så snart som möjligt för att säkra din plats! Senaste dag för anmälan är onsdagen den 12e juli. (Om du inte hunnit anmäla dig till sista anmälningsdagen - kontakta oss så går det kanske att lösa).
 
Anmälan: Skicka ett mejl till sara.falting@hotmail.com och skriv ditt namn, telefonnummer och eventuell annan information vi behöver veta (t.ex om du behöver en funktionsanpassad kanot eller inte kan åka buss utan behöver ta dig ut med bil). 

Paddla lugnt, så ses vi snart! 

Sidan senast uppdaterad den 26 Jul 2017

Kommentarer (0)

Kommentera artikeln

Logga in
Fältbiologerna 2016 | Kontakta webmaster
RSS: Allt nytt | Kalendarium
Se mer av Fältbiologerna: