Skogsläger i Ojnareskogen

  • En person på en cykel på en stig i Ojnareskogen.
    Bild 1/4
  • Fyra personer sitter vid en öppen eld och lagar mat.
    Bild 2/4
  • Bild 3/4
  • En tall växer vid en stor sjö.
    Bild 4/4
Datum: 3 April - 16 April
Kontakt: Sally Fransson, 0706282067 eller sally_fransson@hotmail.com

Den 3-16 april kommer det att arrangeras ett skogsläger i Ojnareskogen! Vi kommer att bo utomhus, laga mat tillsammans och hitta på äventyr ute i det vilda.

Lägret läggs upp efter deltagarnas olika intressen. Det finns oändliga möjligheter att gå runt och titta på allt som lever i skogen, klättra i träd, vada genom myrar, lyssna på nattljud eller hitta på något helt annat som bara du kan komma på. Vi tänkte också prata om Ojnareskogens framtid och hur vi ska gå vidare med vår kamp. Om du har en idé om något du vill göra, om du vill hålla i en aktivitet osv, får du gärna säga det till oss så fixar vi det.

Lägret vill vara en plats där alla känner sig trygga, och där samhällets strukturer som rasism, kapitalism, homofobi, funkofobi, patriarkat, transfobi (osv) ska motarbetas av alla oss som är där.

Tillgänglighet: om du har frågor om hur tillgängligheten ser ut på platsen kan du höra av dig till oss. Vi ska försöka tillgodose allas behov.

Berätta gärna om du kommer senast 1 april till Sally Fransson (se kontaktuppgifter ovan). Du kan komma när du vill och vara med så länge som du känner för, allt från en timme till två veckor. Vi har tillgång till bil, så vi kan plocka upp er om ni inte kan komma hela vägen fram själva. När du har anmält dig kommer du att få mer information!

Matkostnader kommer lägret att stå för till alla deltagare.

Folk som inte är medlemmar i Fältbiologerna är också välkomna att vara med.

Sidan senast uppdaterad den 27 Mar 2015

Kommentarer (0)

Kommentera artikeln

Logga in
Fältbiologerna 2016 | Kontakta webmaster
RSS: Allt nytt | Kalendarium
Se mer av Fältbiologerna: