kalender

Loading Evenemang

Kommande Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

augusti 2019

Lunds och Göteborgs fältbiologer hänger i Valldastugan

16 augusti kl. 16:00 - 20 augusti kl. 17:00
Valldastugan Sverige
Gratis

Lunds och Göteborgs fältbiologer åker till Valldastugan som ligger utanför Kungsbacka. Det blir utflykter i naturen som finns omkring, bad, matlagning och härligt umgänge. Mer information kommer!

Mer information »

Malmö Uprising – Flood the streets!

24 augusti kl. 11:00 - 23:30

"What do we want? - Climate justice!" Miljörörelsen Extinction Rebellion uppmanar alla som kan att delta i vad som kommer att bli deras största svenska aktion hittills. I Malmö samlas människor från hela Norden och gör uppror för klimatet genom fredlig civil olydnad (men det går också att delta på helt legal nivå). Gemensam bussresa från Stockholm och Göteborg ordnas. Möjlighet till övernattning kommer att finnas. Läs mer på Extinction Rebellions Facebook-sida. Det är nu eller aldrig.

Mer information »

september 2019

Skogsnätverkets höstaktivitet och årsmöte

20 september kl. 17:30 - 22 september kl. 18:00
Gratis

Hej alla fältbiologer! Nu börjar det dra kallt kring knutarna, kvällarna blir mörkare och snart skiftar löven färg. Sommaren är (nästan) slut, men förtvivla inte! Det innebär nämligen att det är dags för Skogsnätverkets höstaktivitet och årsmöte! Vi kommer att hålla till på en gammal gård i skogen i Forsmark utanför Uppsala. Där nördar vi marksvamp och andra artgrupper som ligger rätt i årstiden, har årsmöte, eldar i vedspisen och har det mysigt! Vill du hänga med? Klart du vill!…

Mer information »
+ Exportera evenemang