Kandidera till förtroendeuppdrag!

Kandidera till förtroendeuppdrag!

Kandidera till förtroendeuppdrag!

Valberedningen letar efter kandidater till förtroendeuppdragen i föreningen! Känner du någon som verkligen borde sitta i styrelsen, skriva tidningen eller organisera en riksaktivitet? Nominera den! Är denna person du? Kandidera!

Vi i valberedningen drar nu igång vårt intensivarbete med att leta rätt på alla grymma människor som vill göra 2020 till ett fantastiskt år för Fältbiologerna! Så alla ni där ute som är nyfikna på förtroendeuppdrag, känner någon som ni vet har något att bidra med till föreningens verksamhet, eller känner att ni själva vill engagera er – hör av er snarast med era kandidaturer, nomineringar och frågor! Det är faktiskt inte så långt kvar som man kan tro tills vi ska ha våra förslag redo, och innan dess väntar mycket arbete med att kontakta intresserade. Passa på, vänta inte för länge, och fråga oss om du är fundersam! Det görs hela tiden massor av grejer inom föreningen, och för att lyckas behöver vi människor med alla möjliga sorters kunskap och intressen. Det du tycker om att göra vet vi hur det kan hjälpa oss att skapa en värld med naturen bästa i centrum! Eftersom dessa engagerade eldsjälar är så viktiga för att föreningen finns till och kan fortsätta erbjuda vägar ut i naturen och in i miljödebatten så är det också jätteviktigt att du tipsar oss så snart du kan om de personer som du tror skulle passa bra för något av Fältbiologernas förtroendeuppdrag (förslagsvis dig själv!).

Läs om förtroendeuppdragen!

Let’s break it down:

  • Vi i Valberedningen är de som föreslår personer till olika förtroendeuppdrag i Fältbiologerna.
  • I Fältbiologerna finns det många förtroendeuppdrag att välja bland. Vi har:

– Ordförande och Vice ordförande – Riksstyrelseledamot – Valberedningen – Ölandskommittén – RÅM-kommittén – Redaktionen – Sociala-medier-gruppen – Revisorer och Revisorssuppleanter Att kandidera innebär att du själv berättar för oss vilket uppdrag du är vill ha och varför du vill ha det. Kandidera. Det är sjukt najs. Vi lovar! Om du av någon anledning inte vill kandidera själv så kan du nominera någon annan. Det innebär helt enkelt att du berättar för oss om en person som du tycker passar bra till ett sådant uppdrag. Det enklaste sättet att kandidera eller nominera en annan kandidat är genom formuläret nedan. Där fyller du i din e-post adress, vem som kandideras/nomineras, för vilket förtroendeuppdrag det gäller, samt ger en motivering för och/eller beskrivning om kandidaten.   Nomineringsstopp närmar sig under oktober och innebär att det därefter blir försent att nominera någon. Det stoppet sätter vi för att vi ska ha tillräckligt med tid att kontakta alla nominerade och gå igenom alltihop. Vi vill jättegärna att just du kandiderar!

KONTAKTA OSS:

 

Mail: valberedningen@faltbiologerna.se

Evelina: 760334511

Ellen: 737324797

Tomas: 702861889

  Stort tack för hjälpen, vi hörs! Xoxo, Valberedningen