Klubbar nära dig

KLUBBAR NÄRA DIG

VÅRA KLUBBAR

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Aktuellt
Artikel
Debatt
Fältbiologen
Information
Press
Press skogsnätverket
Redaktionen
Riksstyrelsen

Klubbar på gång!

Här ser du var det finns fältbiologer som är sugna på att starta klubb! Om du bor du i området eller vill vara med i klubben så är det bara att höra av sig!

VALLENTUNA

Hej! Jag heter Charlotta och bor i Vallentuna. Jag tror att en fältbiologklubb är precis vad vår kommun behöver. Att visa kommunen att det finns ungdomar som är engagerade i klimat- och miljöfrågan, att försöka påverka politiker, att joina klimatstrejkarna på Tuna Torg fredagar kl. 17-18 och att njuta av vår vackra natur är förslag på sådant jag skulle vilja göra tillsammans med andra. Vill ni vara med och starta upp Fältbiologerna Vallentuna med mig? Hör av er till mig! Mail: lotta.leineweber@gmail.com

Fältbiologen Charlotta vill starta klubb i Vallentuna!			

NORRTÄLJE

Hej, vill du vara med och starta klubb i Norrtälje eller är du intresserad av att det finns en klubb i Norrtälje? Själv är jag intresserad av klimat-och miljöpolitik. Vad vill du hitta på?! Hör gärna av dig till alfdis.areskoug@gmail.com om du vill starta en klubb! 
Fältbiologen Alfdis vill starta klubb i Norrtälje!			

SÖRMLAND

Bor du i Sörmland? Gillar du att klimatstrejka, vara ute i naturen, kolla på fåglar eller vill diskutera klimatfrågor? Allt är möjligt! Just nu pågår initiativ för att starta en klubb i området tillsammans med hjälp av Studiefrämjandet i Eskilstuna. Hör av dig till kommunikator@faltbiologerna.se så får du hjälp att hitta andra klimat-och naturintresserade i Sörmland!
Sörmland vill starta klubb!			

Finns ingen klubb nära dig?

Det är superkul att vara med i en klubb. Vi vill att alla unga som vill ska få uppleva det. Starta gärna en egen klubb!