Göteborgs minifältisar

GÖTEBORGS MINIFÄLTISAR

Bild på klubben- avlång

Göteborgs minifältisar (vilande)

Vill du hålla i en levande fågel, se månen på nära håll, förstå hur det är att vara igelkott eller hur man gör sitt eget kretslopp? Vill du dessutom få nya kompisar?  Var med oss!  Naturen är vårt ställe, vi lär oss om den, leker i den och skapar av den, oftast alltihop på samma gång.

AKTIVITETER

Göteborgs minifältisar träffas ungefär var tredje vecka på olika platser runt om i stan.

Det finns också några aktiviteter med de “stora” fältbiologerna i göteborgsklubben där minifältisar gärna får vara med. Men då krävs det lite mer av minifältisarna, som att kunna gå långt eller lyssna länge. Om minifältisen vill gå på ett sådant tillfälle är det viktigt att en kontaktar aktivitetens kontaktperson för att kolla så att aktiviteten lämpar sig för de lite yngre.

Minifältisåldern är 6-13 år, ledarna är “stora” fältbiologer som jobbar ideelt. Det är inte meningen att föräldrar ska vara med på aktiviteterna eftersom det hela bygger mycket på självständighet.

För att få komma på träffarna måste du vara medlem i klubben.
Medlem i klubben blir du genom att:

1. Gå med i Fältbiologerna
2. Maila medlem@faltbiologerna.se och anmäl ditt intresse att vara med i Göteborgs minifältisklubb så får du svar på om det för tillfället pågår någon minifältisaktivitet. Om det inte finns plats just när du går med sätts du på kölistan.

Melemsavgiften i fältbiologerna är hundra kronor per år (gratis första året). Då ingår reseersättning för alla aktiviteter, och mat på kortare läger. Man får också Tidningen Fältbiologen fyra gånger per år, i den står massor med intressant om naturen och miljön och så finns det alltid ett minifältuppslag med kul lektips och pyssel. Registrera sig som fältbiolog kan man göra här på hemsidan.

OBS!

DENNA KLUBB ÄR VILANDE

För tillfället är minifältisverksamheten i Göteborg inaktiv. Intresseanmälan kan göras till gbg@faltbiologerna.se om du vill bli uppdaterad när aktiviteten återupptas.

Kontakt

 

gbg@faltbiologerna.se