Lund Fältbiologer

LUNDS FÄLTBIOLOGER

Trollsländorna älskar Robins näsa

Morgonskådning vid krankesjön efter klubbmötet

De snygga steglitserna brukar hänga vid reningverksdammarna i Lund

Kontakt

Kontaktperson
Tobias Larsson, ordförande
tobiasfingallarsson@gmail.com
0702491229

Kassör
Olof Åström
olof.astrom@faltbiologerna.se
0762046520

Utläggsredovisning

Har du lagt ut pengar under aktiviteter med Lundaklubben så kan du få ersättning! Fyll i en utläggningsblankett och skicka den till kassören (adressen finns under fliken KONTAKT).

Här hittar du utläggningsblanketter >>

LUNDS FÄLTBIOLOGER

I Lunds fältbiologer kan du som medlem skapa ett händelserikt program och dela med dig av dina intressen till andra fältbiologer! Visst är det grymt? Oavsett vad du är intresserad inom ramarna för natur och miljö finns här något för dig. Allt ifrån fågelskådning i den tidiga morgonen till att skriva insändare om miljöpolitiska frågor.

VERKSAMHET

Under våren och sommaren är det en hel del aktiviteter inplanerade, håll utkik i kalendariet om vad som är på gång!

Hur blir jag aktiv?
Ibland kan det kännas svårt att ta det där steget och gå på en första aktivitet. Ofta bildar man en uppfattning om att det behövs speciella förkunskaper eller erfarenheter för att delta på en aktivitetet. Men så är det självfallet inte!  Aktiviteter är till för att lära sig, både som nybörjare och inbiten nörd. Att komma på en aktivitet betyder inte heller att du binder upp dig för någonting. Du kan komma på en aktivitet om året eller hur många som helst,  det är bara du som sätter gränsen.

För att hålla dig uppdaterad inom klubben och ha koll på kommande aktiviteter är det bra att gå med i vår facebookgrupp Lunds Fältbiologer som är öppen för alla medlemmar. Du kan också ta del av vårt nyhetsbrev som innehåller kommande aktiviteter och viktig information för hela Skåne. Alla aktiviteter finns också att hitta i kalendern på hemsidan (så länge vi sköter oss vill säga…).

Om du tycker det är någon aktivitet som saknas i programmet eller om det inte finns några aktiviteter inplanerade överhuvudtaget är det bara att fixa en egen.  I början av varje termin brukar det alltid hållas ett uppstartsmöte som är öppet för alla, där vi planerar kommande aktiviteter. Annars kan du alltid höra av dig till klubbens kontaktperson.

Minifältisar
Se aktuell information om Lunds minifältisar här. –>

LUNDS KALENDER