Uppsala Fältbiologer

UPPSALA FÄLTBIOLOGER

Följ oss
Kontakt

 

Mail: uppsala@faltbiologerna.se

Ordförande
Ingemar Södergren

Sekreterare
Gustav Thurell, 070-2680773

Kassör ( hit skickas utläggningsblanketten)
Lovisa Helmius
0736-63 53 78, lovisa.helmius@gmail.com

 

Protokoll

 

Här hittar du våra protokoll
2015 >>
2016 >>
2017 >>

FÅGELMORNAR

Varje vår har Uppsalaklubben som tradition att varje torsdagsmorgon (OBS denna vår onsdagar) ta sig ner till Övre Föret och spana in de ankomande flyttfåglarna. Antalet skådare varierar mycket mellan gångerna men det brukar alltid vara ett par stycken som kommer dit.
Kolla i kalendern för närmare information varje torsdag!

Som medlem i Fältbiologerna kan du i Uppsala ta del av en rad aktiviteter såsom att kanotpaddling, fågelskådning och ätliga växter-kurs Vi håller oss, som namnet antyder, mest i Uppsalatrakterna. 

Minifältisverksamheten för våra medlemmar mellan sex och tolv år har legat på is, men vi vill gärna dra i gång igen. Hör av dig!

VERKSAMHET

Två gånger om året, i januari och september, har vi planeringsmöten. Då planerar vi in aktiviteter för den kommande terminen. Detta är ett jättebra tillfälle att komma om man vill vara med och bidra till allt som händer här i Uppsala!

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer i Uppsala Fältbiologer?

Kalendern fylls kontinuerligt på med aktiviteter. Har du själv lust att anordna något? Lägg upp en aktivitet själv det är super enkelt!
Facebooksidan Uppsalas Fältbiologer” är annars en bra plats för att hålla sig uppdaterad om vad som händer.
Mejllistan är det bra att gå med i! Kontakta uppsalastyrelsen för detta.

Ny och vill bli aktiv?

Välkommen! Ibland kan det ta emot att ta första steget att bli aktiv, men kom ihåg att det inte krävs något alls av dig som ny. Du behöver inga förkunskaper och du binder heller inte upp dig om du kommer på en aktivitet. Om du går på en aktivitet om året, eller på allt som läggs upp spelar ingen roll, det är upp till dig!

Kostnadsersättning
Om du har utgifter i samband med att du arrangerar eller går på en aktivitet kan det oftast betalas helt eller delvis av klubben. Om man på grund av funktionsnedsättning eller boendeort saknar praktisk möjlighet att ex cykla till en aktivitet kan man få reseersättning. Spara kvittona och ta kontakt med vår kassör.

KALENDER

Det finns inga kommande evenemang just nu.