Lär dig leda och organisera - gå en online-workshop

Lär dig leda och organisera - gå en online-workshop

Ibland har man en idé på något man vill göra i Fältbiologerna, men saknar någon viktig kunskap för att genomföra det.

Därför finns det från och med nu en möjlighet för alla medlemmar att boka in sig på online-workshops i olika teman. Det blir ett litet tillfälle för att introduceras i olika områden kring organisering, arrangera aktiviteter, att driva klubb, inkludering, mm. Det finns en ny sida här på hemsidan som du hittar i menyn under “Engagera dig”, klicka på “Lär dig organisera”.

Detta initiativ drivs av mig, Fältbiologernas verksamhetsutvecklare Joakim. Min förhoppning är att detta ska kunna sprida kunskaper och erfarenhet till nya och gamla fältbiologer, och möjliggöra fler av fältbiologers fantastiska aktiviteter och projekt. Sprid ordet till de ni tror kan vara intresserade!

Om detta blir användbart och värdefullt så kommer jag utveckla, specificera och förändra fler workshops utifrån vad medlemmar behöver mest.

Så detta är ett sätt som jag som riks-verksamhetsutvecklare kommer kunna hjälpa er. Jag finns här för att ge medlemmar rådgivning, hjälpa klubbstyrelser med t ex strategi, jämlikhetsarbete, idéutveckling och bidragsansökningar och mycket mer. Jag kan givetvis inte allt, men jag kan mycket om mycket. Hör av er till mig om vad som helst 🙂

Hoppa vidare till sidan Lär Dig Organisera: Online-workshops  ->

Ta hand om er, vi ses 🙂