Luleås Fältbiologer


LULEÅS FÄLTBIOLOGER


Som medlem i Fältbiologerna kan du i Luleå ta del av en rad aktiviteter. Vi håller oss, som namnet antyder, mest i Luleåtrakterna. 


Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer i Luleås Fältbiologer?

Kalendern fylls kontinuerligt på med aktiviteter. Har du själv lust att anordna något? Lägg upp en aktivitet själv – det är super enkelt! Använd då evenemangskategorien “Luleå” så kommer aktiviteten att dyka upp här på sidan.

Ny och vill bli aktiv?

Välkommen! Ibland kan det ta emot att ta första steget att bli aktiv, men kom ihåg att det inte krävs något alls av dig som ny. Du behöver inga förkunskaper och du binder heller inte upp dig om du kommer på en aktivitet. Om du går på en aktivitet om året, eller på allt som läggs upp spelar ingen roll, det är upp till dig!

Kostnadsersättning Om du har utgifter i samband med att du arrangerar eller går på en aktivitet kan det oftast betalas helt eller delvis av klubben. Om man på grund av funktionsnedsättning eller boendeort saknar praktisk möjlighet att ex cykla till en aktivitet kan man få reseersättning. Spara kvittona och ta kontakt med vår kassör.

Kontakt

 

Mail: lulea@faltbiologerna.se

STYRELSEN

Ordförande
Linnea Backman
Tel.nr: 0738390467
Kassör (hit skickas utläggningsblanketten)
Axel Orestav
Tel nr: 0739099342

Ledamot
Sara Norman
Tel.nr: 0725586448

Ledamot
Frida Stenlund
Tel.nr:0725438583 


KALENDER

Det finns inga kommande evenemang just nu.
Vill du gå med i klubben eller har frågor om vilken klubb du tillhör?


Kontakta: medlem@faltbiologerna.se