Lunds Fältbiologer

LUNDS FÄLTBIOLOGER


LUNDS FÄLTBIOLOGER

I Lunds fältbiologer kan du som medlem skapa ett händelserikt program och dela med dig av dina intressen till andra fältbiologer! Visst är det grymt? Oavsett vad du är intresserad inom ramarna för natur och miljö finns här något för dig. Allt ifrån fågelskådning i den tidiga morgonen, sitta och mikroskopera mossor och lavar, laga plocka svamp och laga den över öppen eld till att skriva insändare om miljöpolitiska frågor. Alla är välkommna på våra aktiviteter och inga förkunskaper krävs!

VERKSAMHET

Under våren och sommaren är det en hel del aktiviteter inplanerade, vi kommer bygga fågelholkar, lyssna på fladdermöss, vandra i naturen och såklart fortsätta jobba för medborgarförslagen om koldioxidbudget och motsätta oss utbyggnaden av E22:an. Hur blir jag aktiv? Ibland kan det kännas svårt att ta det där steget och gå på en första aktivitet. Ofta bildar man en uppfattning om att det behövs speciella förkunskaper eller erfarenheter för att delta på en aktivitetet. Men så är det självfallet inte!  Aktiviteter är till för att lära sig, både som nybörjare och inbiten nörd. Att komma på en aktivitet betyder inte heller att du binder upp dig för någonting. Du kan komma på en aktivitet om året eller hur många som helst,  det är bara du som sätter gränsen. För att hålla dig uppdaterad inom klubben och ha koll på kommande aktiviteter är det bra att gå med i vår facebookgrupp Lunds Fältbiologer som är öppen för alla medlemmar. Du kan också ta del av vårt nyhetsbrev som innehåller kommande aktiviteter och viktig information för hela Skåne. Alla aktiviteter finns också att hitta i kalendern på hemsidan (så länge vi sköter oss vill säga…). Om du tycker det är någon aktivitet som saknas i programmet eller om det inte finns några aktiviteter inplanerade överhuvudtaget är det bara att fixa en egen.  I början av varje termin brukar det alltid hållas ett uppstartsmöte som är öppet för alla, där vi planerar kommande aktiviteter. Annars kan du alltid höra av dig till klubbens kontaktperson.


LUNDS KALENDARIUM höst 2020

Kontakt

 

Klubbmail
lund@faltbiologerna.se

Kontaktpersoner

Anton Kvarnbäck, Ordförande
a.kvarnback@gmail.com 
0729782764

Anthon Brunzell, Kassör
anthon.brunzell@hotmail.com
0722263568
 
Hanna-Louise Aasen 
hanna-louise.aasen@hotmail.com
0737363536

Gabriel Malmer
gabriel.osrik@gmail.com
0703772595

Hjalmar Åhrén
hjalmarahren@gmail.com
0761082284

 

Följ oss

 

Prenumerera på nyhetsbrev >>

Vi har inget nyhetsbrev just men ifall det kommer ett i framtiden så kommer du vara uppskriven genom den här länken.

Facebook >>

På vår facebooksida kan du se alla våra aktiviteter och hastiga uppdateringar. Det händer också att spontana evenemang som pulkaåkning och en hastigt arrangerad fågelskådning endast läggs upp där.


 

Utläggsredovisning
Har du lagt ut pengar under aktiviteter med Lundaklubben så kan du få ersättning! 
Fyll i en utläggningsblankett och skicka den till klubbens mail eller direkt till kassören

Anthon Brunzell, Kassör
anthon.brunzell@hotmail.com
0722263568

Här hittar du utläggningsblanketter >>

LUNDS KALENDER

ons 30

Ornitologonsdag

30 september kl. 07:00 - 09:00
okt 10

Svamputflykt med Lundaklubben

10 oktober kl. 09:15 - 17:00
okt 18

Minifältis i Lund

18 oktober kl. 10:00 - 11:30
dec 17

Planera våren med Lunds Fältbiologer

17 december kl. 18:00 - 20:00