Lunds Fältbiologer

LUNDS FÄLTBIOLOGER


LUNDS FÄLTBIOLOGER

I Lunds fältbiologer kan du som medlem skapa ett händelserikt program och dela med dig av dina intressen till andra fältbiologer! Visst är det grymt? Oavsett vad du är intresserad inom ramarna för natur och miljö finns här något för dig. Allt ifrån fågelskådning i den tidiga morgonen, sitta och mikroskopera mossor och lavar, laga plocka svamp och laga den över öppen eld till att skriva insändare om miljöpolitiska frågor. Alla är välkommna på våra aktiviteter och inga förkunskaper krävs!

VERKSAMHET

Under hösten kommer vi att åter starta upp vår utomhusverksamhet! Vi ska studera mossor och svampar, lära oss om deras utbredning och viktiga arter. Du som är ny medlem får inte heller missa vår grundkurs i allt vad det innebär att vara Fältbiolog i september. Framåt oktober drar vi igång en studiecirkel om sveriges fåglar och i november planerar vi att anordna debatter om olika kontroversiella ämnen i miljörörelsen. Vi kommer även fortsatt arbeta med kontinuerligt med remisser från kommunen och regionen. Om du är nyfiken är du varmt välkommen till vår klubblokal!

Hur blir jag aktiv? Ibland kan det kännas svårt att ta det där steget och gå på en första aktivitet. Ofta bildar man en uppfattning om att det behövs speciella förkunskaper eller erfarenheter för att delta på en aktivitetet. Men så är det självfallet inte!  Aktiviteter är till för att lära sig och forma sociala band, men vi gör mycket mer än så! Aktiviteter som vem som helst får komma på finner du här på hemsidan, har du facebook kan du också följa vår sida där!

Vill du dyka djupare in i Lundaklubbens förening kan du gå med i vår discordsserver: https://discord.gg/s6xpgaYfME där vi för interna diskussioner och vissa medlemsexklusiva meddelanden sprids. Här kan du också stifta bekantskap med klubbens aktiva medlemmar och styrelsen. Vill du driva ett projekt eller fixa en aktivitet i får du hjälp och resurser av lundaklubben, lättast sker detta genom vår Discordserver.

Minst en gång i månaden håller Lundaklubben ett medlemsmöte där vi fattar viktiga beslut som rör klubben, vad vi gör och vad vi ska arbeta med! Dessa står skrivna i kalendariet.


Kontakt
Klubbmail
lund@faltbiologerna.se
Intern kommunikation på Discord
https://discord.gg/Aatw42JvwX

Alla medlemmar får vara med i vår Discord-server!
Följ oss
Prenumerera på nyhetsbrev >>

Vi har inget nyhetsbrev just men ifall det kommer ett i framtiden så kommer du vara uppskriven genom den här länken.

Facebook >>

På vår facebooksida kan du se alla våra aktiviteter och hastiga uppdateringar. Det händer också att spontana evenemang som pulkaåkning och en hastigt arrangerad fågelskådning endast läggs upp där.

Discord 
https://discord.gg/Aatw42JvwX
Utläggsredovisning
Har du lagt ut pengar under aktiviteter med Lundaklubben så kan du få ersättning! 
Fyll i en utläggningsblankett och skicka den till klubbens mail eller direkt till kassören:

Emma Johansson, Kassör
emma4johansson20@gmail.com
0767895493

Här hittar du utläggningsblanketter >>
Klubblokal öppettider
Vår klubblokal

Adress:

Skomakaregatan 3

223 50 Lund

Se på karta >>

Öppettider

Måndagar och onsdagar från kl. 16:00

Mycket händer i lokalen utanför de stående öppettiderna, håll koll i kalendariet! Ifall du vill använda lokalen utanför öppettiderna kan du höra av dig till lund@faltbiologerna.se med minst en veckas framförhållning.


LUNDS KALENDER

Det finns inga kommande evenemang just nu.