Malmö Fältbiologer


MALMÖ FÄLTBIOLOGER


Som medlem i Fältbiologerna kan du i Malmö ta del av en rad aktiviteter. Vi håller oss, som namnet antyder, mest i Malmötrakterna. 


Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer i Malmö Fältbiologer?

Kalendern  fylls kontinuerligt på med aktiviteter. Har du själv lust att anordna något? Lägg upp en aktivitet själv – det är super enkelt! Använd då evenemangskategorien “Malmö” så kommer aktiviteten att dyka upp här på sidan.

Ny och vill bli aktiv?

Välkommen! Ibland kan det ta emot att ta första steget att bli aktiv, men kom ihåg att det inte krävs något alls av dig som ny. Du behöver inga förkunskaper och du binder heller inte upp dig om du kommer på en aktivitet. Om du går på en aktivitet om året, eller på allt som läggs upp spelar ingen roll, det är upp till dig!

Kostnadsersättning Om du har utgifter i samband med att du arrangerar eller går på en aktivitet kan det oftast betalas helt eller delvis av klubben. Om man på grund av funktionsnedsättning eller boendeort saknar praktisk möjlighet att ex cykla till en aktivitet kan man få reseersättning. Spara kvittona och ta kontakt med vår kassör.

Kontakt
Mail: malmo@faltbiologerna.se

STYRELSEN

Ordförande
Saga Oskarson Kindstrand 
Tel nr: 0760250205

Vice ordförande
Edit Jonsson 
Tel nr:0705973510

Kassör (hit skickas utläggningsblanketten)
Klara Michold 
Tel nr: 0705879771 

				

KALENDER

Det finns inga kommande evenemang just nu.
Vill du gå med i klubben eller har frågor om vilken klubb du tillhör?


Kontakta: medlem@faltbiologerna.se