Naturmakt: Passa på nu att lära dig om ledarskap!

Naturmakt: Passa på nu att lära dig om ledarskap!

Naturen behöver dig, och du behöver naturen!

Nu är det dags att anmäla sig till de sista omgångarna av vår kurs Naturmakt: Kursen där du lär dig om organisering och ledarskap för naturaktiviteter och miljökamp, och organiserar en aktivitet där ni upplever och utforskar en del av vår fantastiska natur, och lär dig om hur vi skyddar den! Kurserna sker numera online, och de fysiska träffarna sker på olika platser i Stockholm.

Kursen har hittills gått 4 gånger under 2019 och 2020, och varit mycket uppskattad! Alla mellan 13-25 år kan anmäla sig. Intresserad? Anmäl dig nu till att bli ledare för nästa omgång, med start 11e maj!

Kurserna är möjliga för oss att genomföra tack vare projektfinansiering från Postkodstiftelsen.

Vad sker under kurserna?
På Naturmakts kurser får du en introduktion till ledarskap och organisering. Du får öva dig i att delta i ett projekt, att lösa problem, förebygga risker, och skapa en härlig social upplevelse för andra. Samtidigt kommer du lära dig, och hjälpa andra att lära sig, om våra ekosystem och hur vi skyddar dem. Vare sig du är helt ny i arrangörskap eller organisering, eller om du har en del vana och vill lära dig mer, så kommer du utvecklas genom detta projekt.

Kursen består av online-möten en gång i veckan under ungefär en månad, och Fältbiologerna står för alla kostnader för kurs och aktiviteter.

Läs mer och anmäl dig för att gå kursen i ledarskap här:

Förändringar pga covid-19
För att minska smittoriskerna kommer kurserna ske online, istället för fysiskt som tidigare.
För att själva träffarna som sker fysiskt ska medföra så lite smittspridning som möjligt, har vi tagit fram riktlinjer för dessa som du kan läsa här.

Fler Naturmakts-kurser
Även efter de två kommande Naturmakts-kurserna kan en eller två omgångar till ske under sensommaren och hösten. Mer info dyker upp, maila oss gärna vid intresse!

Läs vidare om Naturmakt!