Fältbiologerna Norrbotten


FÄLTBIOLOGERNA NORRBOTTEN


Avstånden är långa,
Befolkningstätheten låg.
Men arterna är många
och du vår nya fältbiolog?
.
Norrbotten-klubben vänder sig till hela Norrbotten. Målet är att samla så många unga klimat-, miljö- och naturintresserade som möjligt för att möjliggöra för oss alla att dela våra intressen med likasinnade! Inom klubben hittar vi på alla möjliga sorters aktiviteter som på något vis faller inom ramarna för våra intressen, för att ge några exempel på sådant klubben kan tänkas hitta på listas delar av verksamhetsplanen för 2021 nedan:
.
– Sommarläger i Aktse
– Fågelskådning
– Skåda norrsken
– Veganbakning
– Medverka vid Jokkmokks marknad (2022)
– Vandringsveckan Arjeplog
– Och mycket mer!
.
Om du är nyfiken på att vara en del av klubben så tycker vi att du ska gå med. Det är helt gratis att vara medlem i Fältbiologerna och en kan faktiskt till och med vara medlem i flera klubbar samtidigt! Medlem blir du enklast genom hemsidan. Om du har tankar eller idéer kring diverse projekt/aktiviteter du vill genomföra i Norrbotten och som dessutom faller inom ramarna för fältbiologernas intresseområden finns det stora möjligheter för att vi ska kunna genomföra dem tillsammans, det kan vara alltifrån en filmkväll till en veckolång skidtur eller demonstrationer mot skogsskövling eller annan naturförstörelse.
För andra frågor eller funderingar går det bra att kontakta oss enligt kontaktuppgifterna i rutan intill.


Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer i Fältbiologerna Norrbotten?

Kalendern  fylls kontinuerligt på med aktiviteter. Har du själv lust att anordna något? Lägg upp en aktivitet själv – det är superenkelt! Använd då evenemangskategorien “Norrbotten” så kommer aktiviteten att dyka upp här på sidan.
Facebookgruppen Fältbiologerna Norrbotten” är annars en bra plats för att hålla sig uppdaterad om vad som händer.


Ny och vill bli aktiv
?

Välkommen! Ibland kan det ta emot att ta första steget att bli aktiv, men kom ihåg att det inte krävs något alls av dig som ny. Du behöver inga förkunskaper och du binder heller inte upp dig om du kommer på en aktivitet. Om du går på en aktivitet om året, eller på allt som läggs upp spelar ingen roll, det är upp till dig!

Kostnadsersättning

Om du har utgifter i samband med att du arrangerar eller går på en aktivitet kan det oftast betalas helt eller delvis av klubben. Om man på grund av funktionsnedsättning eller boendeort saknar praktisk möjlighet att ex cykla till en aktivitet kan man få reseersättning. Spara kvittona och ta kontakt med vår kassör.


KALENDER

aug 07

Upptäck Gammelskogen i Haparanda

7 augusti kl. 09:00 - 17:00
Vill du gå med i klubben eller har frågor om vilken klubb du tillhör?


Kontakta: medlem@faltbiologerna.se

Kiruna Fältbiologer


Fältbiologerna Norrbotten

Äntligen finns fältbiologerna i norr! Fältbiologerna Norrbotten är en lokalavdelning som liksom föreningen i stort håller dörrarna öppna för alla möjliga sorters natur- och miljöaktiviteter.

Är du också intresserad av att vara en del av Norrbottensklubben? Hör av dig till oss, antingen personligen genom kontaktuppgifterna nedan eller direkt till vår klubbmejl.

Kontakt

Mejl: kiruna@faltbiologerna.se

Kontaktpersoner:

Vice ordförande
Mollie Lannebo
0738457600

Ordförande
Isac Carlsson
0707967569″


Norrbottens kalender

aug 07

Upptäck Gammelskogen i Haparanda

7 augusti kl. 09:00 - 17:00