Stoppa skövlingen av Borneos regnskog!

Hela 90 procent av Borneos regnskogar har redan skövlats. Resten hotas av avverkning, dammar, palmoljeplantager och gruvdrift. Det vill vi i Fältbiologerna stoppa, och du kan hjälpa till med ett mejl - det tar bara 1 minut!

  • Fältbiologer tillsammans med filmproducenten bakom "The Borneo Case" samt en exp
    Fältbiologer tillsammans med filmproducenten bakom "The Borneo Case" samt en expert från Naturskyddsföreningen på en filmkväll vi hade 14 juni i Stockholm.
    Bild 1/1

Ett effektivt sätt att stoppa skövlingen av Borneos regnskogar är att helt enkelt sluta finansiera de storföretag som avverkar skogen. Dessa storföretag får idag hjälp av svenska banker för att finansiera sin skövling av skogen - och här kan du hjälpa till!

Sveriges banker måste sluta bidra till skogsskövlingen i Borneo. För att övertyga bankerna om det kan du skicka ett mejl och uppmana bankerna att agera mer miljövänligt. Gå in på FairFinanceGuides ranking av olika bankers hållbarhetsarbete, klicka på din bank och sedan "Jag är missnöjd", så kommer det upp en ruta där du på bara en minut kan mejla din bank.

Vill du veta mer om skövlingen av regnskogen på Borneo? Se den spännande dokumentärfilmen "The Borneo Case" på SVT Play!

Kampen fortsätter!

Sidan senast uppdaterad den 14 Jun 2017

Kommentarer (0)

Kommentera artikeln

Logga in
Fältbiologerna 2016 | Kontakta webmaster
RSS: Allt nytt | Kalendarium
Se mer av Fältbiologerna: