Kontakt

KONTAKTA OSS

Har du en fråga eller fundering, ris eller ros? Kontakta oss gärna! Du når oss via mailformuläret eller hittar direkta kontaktuppgifter under formuläret.
Psst. Har du kikat om svaret på din fråga finns under frågor och svar? Där samlar vi de vanligaste frågorna!

Sommarstängt på kansliet

Hej alla! Vi på kansliet har sommarstängt mellan vecka 27 – 30 (4 juli – 1 augusti). Vi kommer alltså inte svara på mejl under denna tid. Har du ett brådskande ärende, maila gärna info@faltbiologerna.se

Är du en medlem som behöver hjälp med t.ex hemsida, sociala medier eller liknande? I Folkbildningsbiblioteket finns tips och trix för att lösa problem! Kolla också gärna under Vanliga frågor och svar.

Vi på kansliet önskar er en riktig bra sommar ute i naturen
 – och inne i miljödebatten!

KONTAKTFORMULÄRDenna sida är skyddad av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.


FÄLTBIOLOGERNAS RIKSKANSLI

Adress: Åsögatan 115, 118 24 Stockholm. Som medlem är du välkommen att hälsa på och använda dig av lokalen för möten, kurser och liknande. Glöm inte att boka tid innan.

KANSLIET

Hej, Signe heter jag! Jag är ordförande för Fältbiologerna. Har du frågor som rör styrelsen, samarbeten eller några andra frågor om föreningen så kontaktar du mig. Mejl: ordforande@faltbiologerna.se Telefon: 070-387 01 18

ORDFÖRANDE Signe Propst

Hej! Jag heter Ylva och är talesperson för Fältbiologerna. Hör av dig till mig om du har frågor om föreningen, samarbeten eller vårt kampanjarbete.  Mejl: ordforande@faltbiologerna.se Telefon: 076-007 36 89

ORDFÖRANDE Ylva Lidén

Hej, Agnes heter jag! Har du frågor som rör ekonomi, bidrag eller verksamhetsutveckling så kontaktar du mig. Mejl: kanslichef@faltbiologerna.se Telefon: 0703870054

KANSLICHEF Agnes Grönvall

Läs mer om kanslichefen

Jag har det övergripande ansvaret för utveckling och administration av Fältbiologernas rikskansli, har ansvar för kansliets medarbetare samt ansvar för administrationen av organisationens ekonomi. Det handlar bland annat om att arbetsleda kansliets anställda, hålla koll på budgeten, att se till att kansliets dagliga arbete fungerar och att långsiktiga mål uppnås. Vill du snacka budget, har du frågor om hur du ansöker om aktivitets- eller medlemsbidrag eller har andra frågor kring samarbeten,  kansliets arbete eller annat spännande kan du kontakta mig!

Hej! Jag hjälper klubbar med att starta och driva aktivitet och ägnar mig åt att underlätta för föreningen så mycket som möjligt. Läs mer här om vad jag kan hjälpa till med. Mejl: verksamhetsutvecklare@faltbiologerna.se Telefon: 070-387 01 34

VERKSAMHETSUTVECKLARE (föräldrarledig)  Joakim Andrén

Läs mer om verksamhetsutvecklaren

Jag stöttar och hjälper alla klubbar utanför Stockholm-Uppland-Gotland, likt Moa. Jag hjälper medlemmar knyta kontakter, hjälper med föreningsarbete och aktivitetsarrangerande, kan hålla utbildningar vid behov och på många andra sätt hjälpa er starta och driva klubbar. Jag jobbar också lite i bakgrunden med att skapa guide-material och andra resurser för att hjälpa klubbar med sin verksamhet! Jag har alltid tid att prata med dig som är medlem.

Hej! Har du frågor som rör vår kommunikation, pressarbete, marknadsföring, grafisk profil eller medlemsskapsfrågor så kan du kontakta mig. Mejl: kommunikator@faltbiologerna.se Telefon: 070-387 01 27

KOMMUNIKATÖR Lisa Forsberg

Läs mer om kommunikatören

Jag har det övergripande ansvaret för kommunikation i föreningen. Detta är till exempel hemsidan, sociala medier och föreningens mejllkonton. Jag tar också fram allt material (affischer, klistermärken, banderoller, info-folfrar m.m). Jag har också ansvar för föreningens medlemssystem. Behöver du material, inlogg till hemsidan eller vill göra ett klubbutskick kan du kontakta mig!

Hej! Vill du starta en klubb inom distriktet, har frågor om oss i Stockholm, Uppland och Gotland eller vill ha hjälp med någon aktivitet så kontaktar du mig. Mejl: sug.kansli@faltbiologerna.se Telefon: 079-331 35 77
VERKSAMHETSUTVECKLARE STOCKHOLM-UPPLAND-GOTLAND Moa Lindholm
Läs mer om verksamhetsutvecklaren

Jag jobbar för distriktet Stockholm-Uppland-Gotland. Tillsammans med distriktsstyrelsen jobbar jag med att stötta klubbar och medlemmar i våra regioner på olika sätt. Mig kan du fråga om det mesta som har att göra med att starta och driva klubb, att ordna aktiviteter och hur du kan engagera dig. Jag hjälper även till med distriktets kurser och andra evenemang, och sköter mycket av distriktets administration, såsom ekonomi, nyhetsbrev, sociala medier, utlåning av utrustning och lokaler mm.

Hej! Har du frågor som rör projekt Naturmakt så kan du kontakta mig. Mejl naturmakt@faltbiologerna.se eller telefon 076-034 21 92

MILJÖMENTOR Cecilia Rydberg

Läs mer om miljömentorn

Jag är Fältbiologernas Miljömentor, vilket betyder att jag leder projektet Naturmakt. Det innebär att jag stöttar nya och gamla medlemmar som lär sig att planera och leda en helg i naturen för andra medlemmar. Skriv till mig om du har någon idé eller fråga om Naturmakt eller vill ha tips på vad du ska tänka på om du vill planera och leda en helg i naturen!

UTSKOTT

Det är vi som ser till att vi syns och hörs i sociala medier! Vi skapar uppdateringar när vi är på aktiviteter eller när det är något viktigt som behöver nå ut. Självklart uppskattar vi om du vill dela med dig om vad du gjort i klubben/nätverket/distriktet. Skicka ett mail till sociala.medier@faltbiologerna.se eller tagga #faltbiologerna i ditt inlägg! Glöm inte att följa och gilla Fältbiologerna i sociala medier <3
SOCIALA-MEDIEGRUPPEN  Hanterar Fältbiologernas sociala medier!
Hej! Oss kontaktar du om du undrar något om föreningen, vill förverkliga dina tankar och åsikter eller vill samarbeta med oss. Du når oss på riks.styrelsen@faltbiologerna.se.
RIKSSTYRELSEN Håller koll på Fältbiologerna, i alla väder. Läs mer om vilka vi är här>>
Hej! Det är vi som ordnar årets bästa läger, Fältstation Öland>>. Vill du vet mer om Fältstation Öland, hålla i ett pass eller har andra frågor kontakta gärna oss på faltstation@faltbiologerna.se.
ÖLANDS-KOMMITTÈN Fixar och ordnar den årliga riksaktiviteten Fältstation Öland!
Hej! Det är vi som tar fram förslag på Fältbiologernas förtroendevalda! Vill du engagera dig, sitta i styrelsen, fixa ett läger eller vara en del av vår kommunikation? Kontakta oss på valberedningen@faltbiologerna.se.
VALBEREDNINGEN Hittar personer som vill åta sig förtroendeuppdrag!
Det är vi som planerar riksårsmötet! Vill du tipsa om lokal, skänka något till RÅM eller har andra frågor så kontakta oss på ram@faltbiologerna.se.
RÅM-KOMMITTÉN Ansvarar för att planera och genomföra föreningens riksårsmöte!
Redaktionen består av medlemmar i Fältbiologerna som arbetar ideellt med att producera föreningens medlemstidning, Fältbiologen. Läs mer om oss här>>. Du når oss på redaktionen@faltbiologerna.se.

REDAKTIONEN Arbetar med att producera medlemstidningen Fältbiologen! Läs mer om oss här! >>

KLUBBAR, NÄTVERK & DISTRIKT

Hej! Fältbiologerna har flera lokalklubbar runtom i landet. Kontaktuppgifter till respektive klubb hittar du på klubbarnas egna sidor här >> . Vill du veta mer om klubbarna? Kontakta verksamhetsutvecklare@faltbiologerna.se.
KLUBBARNA Föreningens lokalklubbar arrangerar klimatdemonstrationer, bokcirklar, skogsutflykter och mycket mer. Läs mer om oss >>
Hej! Vill du veta vad som händer i skogsnätverket eller vill du veta vad vi tycker i skogsfrågor. Då kontaktar du oss! skogsnatverket@faltbiologerna.se Vill du gå med i nätverket kontaktar du medlem@faltbiologerna.se.
SKOGSNÄTVERKET Kombinerar nördig artkunskap med hårdförd skogspolitik. Läs mer om oss >>
På några platser i landet har vi verksamhet för våra yngre medlemmar (6-12 år).  Vill du veta mer? Kontakta verksamhetsutvecklare@faltbiologerna.se. Foto: Jennie Wadman.
MINIFÄLTISARNA Föreningens juniorverksamhet riktar sig till dig som är 6-12 år gammal.

Hej! Är du medlem, bor i Stockholm, Uppland eller Gotland och vill få hjälp av distriktsstyrelsen med något? Du når oss på sug.styrelsen@faltbiologerna.se . Vår kanslist kan du läsa mer om en bit upp, henne når du på sug.kansli@faltbiologerna.se.

DISTRIKTET STOCKHOLM-UPPLAND-GOTLAND Vi finns till för att stötta klubbar och medlemmar i våra regioner, genom att ordna större aktiviteter, kurser, svara på frågor, erbjuder lokaler och utrustning, stötta i aktivitetsplanering och mycket mer. Vi har en distriktsstyrelse och en kanslist. Läs mer om oss >>