Projekt

PROJEKT

RÅM

RÅM är en riksaktivtet och sker i början av varje år. De betyder att alla medlemmar, nya som gamla är varmt välkomna till det vi kallar RÅM. RÅM är en förkortning för riksårsmöte (då vi beslutar om vår framtid) men i Fältbiologerna är RÅM fullspäckat med så mycket mer än ett möte.

Läs mer >>

FÄLTSTATION ÖLAND

Fältstation Öland är årets häftigaste aktivitet där fältbiologer från hela landet samlas i Grönhögen på Öland för fyra dagar av fågelmorgnar, utomhusaktivteter, nybörjarkurser och härlig gemenskap.    

Läs mer >>

SLUTA SLAKTA SKOG!

Skogen ser inte längre ut som du tror. Överallt huggs hela skogspartier ner och skapar hål i vårt ekosystem. Hål som gör att djur dör och flera arter hotas idag att helt försvinna. Men det finns en lösning! Stötta och följ vår kampanj så får du vet hur det ser ut idag och hur det kan se ut imorgon!

Läs mer >>

Fältbiologen

Här hittar du våra nummer av vår medlemstidning Fältbiologen! Fältbiologen ger dig kunskap om aktuella miljöfrågor och allt du inte visste om bromsar, maneter och slemsvampar.
Läs mer >>

MILJÖTET

MILJÖMÖTET

Kommer bli ett av 2019 års  häftigaste aktiviteter! Här kommer unga och engagemang stå i centrum där det kommer hållas debatter, seminarier och olika sorters workshops. Detta projekt är i planeringsstadiet – så mer info kommer senare. Detta projekt finansieras av musikern Paul Simon.

SOMMARLÄGRET

SOMMARLÄGRET

Är en jättekul aktivitet under sommaren! Detta pågår under flera dagar ute i naturen, där en massa roliga aktiviteter, workshops blandat med roliga lekar. De som följer med får lära sig massor om naturen. Sommarlägret brukar ha olika teman.