RÅM 2018

Varmt Välkommer till riksårsmötet 2018

Mellan den 3:e till 7:e januari kommer Fältbiologer från när och fjärran samlas i Bromma för att ha massa kul tillsammans och ta beslut om hur Fältbiologerna ska fortsätta vara så himla bra! Du får svar på hur ett sånt där riksårsmöte egentligen går till, lär dig om demokrati och får träffa många fantastiska unga. Och inte minst får du vara med och påverka Fältbiolgernas framtid! Här hittar du all viktigt information eller information om vem du ska kontaktat om du saknar någon information

  • Natur i staden, en mås äter ur handen och ovan är Fältbiologernas nya logotyp
    Bild 1/1

Vad är "riksårsmötet?"

De är en träff där alla medlemmar kan ses. Förutom att få vara med på aktiviteter som är allt från planerade till spontana, både ute och inne. Har vi själva riksårsmöte, de högst beslutande organet. Det är då vi tillsammans beslutar om föreningens framtid. För det är faktiskt DU som bestämmer vad som ska hända i föreningen.

VAR:
Kristofferskolan, Marknadsbacken 11, Bromma, Stockholm.

NÄR:
3-7 januari. Incheckning från 17.00 den 3e januari. Avresa den 7e januari från kl 11.
(Årsmötet och de gemensamma aktiviteterna pågår från 4/1 till 6/1, så du som bor i närheten eller åker nattåg kan komma tidigt 4/1 och åka sent 6/1).

KOSTNAD:
Early bird! Anmäl dig innan 11 december och betala endast 300 kr i anmälningsavgift.
Anmäler du dig efter den 11e december blir priset 500 kr. I priset får du boende, mat och massa skoj!

Betala till: plusgiro 776482-2. Märk betalningen med RÅM2018 och hela ditt namn. Om du ska vara funktionär kan du vänta med att betala tills du fått besked av oss.

BOENDE:
Vi kommer att sova på golv i klassrum, om du önskar annat boende ingår det inte i deltagaravgiften, kontakta RÅM-kommittén för tips! Behöver du låna liggunderlag eller sovsäck? Hör av dig till oss!

RESA:
Du bokar och betalar själv din resa men Fältbiologerna ger resersättning upp till 800 kr för resan tur och retur, förutsatt att du bokade resa 3 dagar efter anmälan. Kostar din resa över 800 kr och du önskar resersättning utöver det är du välkommen att kontakta Fältbiologernas rikskansli (kanslichef@faltbiologerna.se). Vi ersätter endast miljöbra transportmedel som tåg, buss, cykel och samåkning.

TILLGÄNGLIGHET:
Själva möteslokalen är rullstolsanpassad men tyvärr inte övriga lokaler. Det finns tyvärr ingen hörslinga. Möjlighet till tolk och annan hjälp finns. Vi vill såklart att alla ska kunna komma och har du behov av mer anpassade lokaler så prata med oss!

FUNKTIONÄRER:
Vill du hjälpa till under mötet och få reducerad deltagaravgift? I anmälningsformuläret kan du fylla i vad du kan tänka dig att hjälpa till med och så hör vi av oss.

ANMÄLAN:
Anmäl dig här, https://goo.gl/forms/iEwZmsZIaHzLQcFC3
Sista anmälan 22 december.

Betala till: plusgiro 776482-2. Om du ska vara funktionär kan du vänta med att betala tills du fått besked av oss.

AVANMÄLAN:
Vid avhopp efter sista anmälningsdag 22/12 sker ingen återbetalning

DISTANSRÖSTA:
Kan du inte komma? Då kan du distansrösta. Det måste du anmäla dig senast kl. 12.00 tisdagen 2 januari 2018 genom att skicka ett mail med ämnet “Distansröstning RÅM 2018” och skriva ditt namn och personnummer (det behövs för att kontrollera att bara medlemmar röstar) till riks.styrelsen@faltbiologerna.se.

 
ÅRSMÖTESHANDLINGAR!
 Nu är årsmöteshandlingarna -viktiga papper ute. In och kika vad styrelsen svarat på din motion, vilka de är som kandidera och såklart packlistan! 
Du hittar dem här >>

FRÅGOR?
För praktiska frågor om tex boende, tillgänglighet, funktionärer m.m, kontakta ram@faltbiologerna.se eller Tove 073-0640632 eller Adam 076-0409523.

För frågor om själva mötet kontakta riks.styrelsen@faltbiologerna.se.

Vi ses i Bromma!

Sidan senast uppdaterad den 15 Dec 2017
Logga in
Fältbiologerna 2016 | Kontakta webmaster
RSS: Allt nytt | Kalendarium
Se mer av Fältbiologerna: