Riksstyrelsen

RIKSSTYRELSEN

Här finns alla som sitter i riksstyrelsen. De jobbar alla tillsammans för att göra Fältbiologerna bättre! Hör av dig till riks.styrelsen@faltbiologerna.se om du har några frågor eller idéer om arbetet i organisationen!

Ordförande

Hej, Lovisa heter jag! Det är jag som är talesperson för Fältbologerna. Har du frågor som rör styrelsen, samarbeten eller några andra frågor om föreningen så kontaktar du mig. Mejl: ordforande@faltbiologerna.se  Telefon: 070-387 01 18

Ordförande

Hej! Jag heter Leo och är talesperson för Fältbiologerna. Hör av dig till mig om du har frågor om föreningen, samarbeten eller vårt kampanjarbete.  Mejl: ordforande@faltbiologerna.se Telefon: 076-007 36 89


Protokoll riksstyrelsen
Här finns protokoll från riksstyrelsen. Klicka på det år du vill läsa protokoll ifrån.
Vill du ha tag i ett äldre protokoll: kontakta kansliet.

Protokoll 2021 >>

Protokoll 2020 >>

Protokoll 2019 >> 

Protokoll 2018 >>

 

 

 

Uppdragsbeskrivningar

 

 

Läs uppdragsbeskrivningarna här  >>

Det ska vara lustfyllt och roligt att engagera sig inom Fältbiologerna. För att du som är intresserad av ett förtroendeuppdrag inom riksorganisationen ska veta vad det innebär innan du kandiderar så finns en uppdragsbeskrivning. Den ger information om förtroendeuppdraget och talar om vad som förväntas av dig i ditt uppdrag. Uppdragsbeskrivningarna gäller för: Ordförande, vice ordförande, riksstyrelsen, redaktionen, RÅM­-kommittén, sociala medier-gruppen, Ölandskommittén, valberedningen, lekmannarevisorer och revisorssuppleanter.


Vice ordförande

Hej! Jag heter Alice och är vice ordförande. Mitt jobb är att stötta ordföranden, jobba med extern kommunikation och göra Fältbiologerna ännu bättre än vi redan är! Har du frågor om artdödskampanjen, eller något annat för den delen, hör gärna av dig till mig på: alice.gimbrofrisk@faltbiologerna.se.

Ledamot

Hej! Mitt namn är Ylva Lidén och jag sitter i riksstyrelsen som kassör och internationell sekreterare. Hör av dig till mig på ylva.liden@faltbiologerna.se.

Riksstyrelsens kalender

Ledamot

Hej, Cecilia heter jag! Hör av dig till mig på:  cecilia.rydberg@faltbiologerna.se.

Ledamot

Hej! Elsa Nelander heter jag! Hör av dig till mig på: elsa.nelander@faltbiologerna.se.

Ledamot

Hallå! Jag heter Evelina Szamosi och är ledamot i riksstyrelsen. Där är jag med och arrangerar klubbturné och en kurshelg i miljöaktivism. Jag sysslar också med politik- och påverkansarbete, förtroendevalda i Fältbiologerna och allmänt (härligt) fältbiolognörderi. Du hör av dig till mig på: evelina.szamosi@faltbiologerna.se.

Ledamot

Hej! Jag heter Signe Propst och sitter som ledamot i riksstyrelsen. Hör av dig till mig om du har frågor och funderingar! Mejl: signe.propst@faltbiologerna.se.

Ledamot

Hej! Elsa Nordin heter jag. Du kan kontakta mig på elsa.nordin@faltbiologerna.se.