Säg hej till Fältbiologernas nya kommunikatör!

Säg hej till Fältbiologernas nya kommunikatör!

Välkommen Anna Ljungström!

Hej Anna! Du är ny vikarierande kommunikatör för Fältbiologerna. Hur känns det? 

Jätteroligt! Jag kommer vikariera för Lisa Forsberg, som är föräldraledig. Jag är superpeppad på att lära känna föreningen och alla medlemmar!

Vem är du?

Mina vänner skulle nog kalla mig för en kul klimatkämpe som mer än gärna hänger ute i skog och mark. En av mina bästa naturupplevelser från den senaste tiden är en vandringstur i Vindelfjällen. Extremt vackert!

När ska man höra av sig till dig? 

Närhelst du behöver hjälp med frågor som rör medlemskap, kommunikation, vår grafiska profil, press eller marknadsföring. Ingen fundering är för liten eller stor, så hör av dig till mig så fort du undrar över något.

Kontakta Anna på kommunikator@faltbiologerna.se eller telefonnummer 070-387 01 27.
Kontaktuppgifter till resten av kansliet hittar du här