Sigtuna - Upplands Väsby Fältbiologer


SIGTUNA – UPPLANDS VÄSBY FÄLTBIOLOGER


Som medlem i Sigtuna - Upplands Väsby Fältbiologer kan du ta del av en rad roliga aktiviteter! Vi åker på vandringar och utflykter, fågelskådar, paddlar kanot och ordnar kurser om friluftsliv. Vi håller oss, som namnet antyder, mest i Sigtunatrakterna. 

 

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer i hos oss?

Kalendern fylls kontinuerligt på med aktiviteter. Har du själv lust att anordna något? Lägg upp en aktivitet själv – det är superenkelt! Använd då evenemangskategorin “Sigtuna/Upplands Väsby” så kommer aktiviteten att dyka upp här på sidan.


Ny och vill bli aktiv
?

Välkommen! Ibland kan det ta emot att ta första steget att bli aktiv, men kom ihåg att det inte krävs något alls av dig som ny. Du behöver inga förkunskaper och du binder heller inte upp dig om du kommer på en aktivitet. Om du går på en aktivitet om året eller dyker upp varenda gång spelar ingen roll, det är upp till dig!

Kostnadsersättning

Om du har utgifter i samband med att du arrangerar eller går på en aktivitet kan det oftast betalas helt eller delvis av klubben. Om man på grund av funktionsnedsättning eller boendeort saknar praktisk möjlighet att t.ex cykla till en aktivitet kan man få reseersättning. Spara kvittona och ta kontakt med vår kassör.

Följ oss

 

 

 

 

Håll dig uppdaterad via Fältbiologernas facebookgrupp >> 

 

 

Kontakt

 

 

 

Mail: sigtuna.vasby@faltbiologerna.se


 

 

 


KALENDER

Det finns inga kommande evenemang just nu.
Vill du gå med i klubben eller har frågor om vilken klubb du tillhör?


Kontakta: medlem@faltbiologerna.se