Stockholms Fältbiologer

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

STOCKHOLMS FÄLTBIOLOGER

miljövaldagen
Paddling i Stockholms skärgård
Vid Rockstastugan
Följ oss
  Facebook >>    
Kontakt

Klubborganisatörer: Madeleine Eidhagen, Tor Persson

Stockholm Fältbiologer härjar i storstan och naturen i och runt omkring. Vi brukar vandra i Tyresta nationalpark, ha fågelmorgon i soluppgången med varm choklad, protestera mot Förbifart Stockholm, paddla kajak, hänga på Järvafältet, skriva debattartiklar och mycket mer! Häng med ut i naturen och in i miljödebatten! 

AKTIVITETER

Stockholm Fältbiologer samlar alla medlemmar i Stockholmsområdet. Vi gör det vi själva vill göra och våra aktiviteter kan vara alltifrån spontanaktioner till härliga morgnar vid en fågelsjö. Allt är möjligt! Kommer du plötsligt på något du skulle vilja göra – ta kontakt med oss så gör vi det. För det är vi som måste se till att ha kul, vare ute och rädda världen – ingen kommer göra det åt oss! Vi brukar använda oss av Fältbiologernas S-U-G-distrikts kansli på Emågatan 50-52, Bagarmossen och Rockstastugan på Järvafältet. Klubben har också en Facebook-grupp med namnet Stockholms Fältbiologer. Gå gärna med där om du har ett Facebook-konto!

STOCKHOLMS FÄLTBIOLOGER @INSTAGRAM

KALENDER