Ume Fältbiologer

UME FÄLTBIOLOGER

Kontakt

 

Klubbmail
umea@faltbiologerna.se


 

Följ oss

 

Facebook >> 

På vår facebooksida kan du se alla våra aktiviteter och hastiga uppdateringar!

 

UME FÄLTBIOLOGER

I Ume fältbiologer kan du som medlem skapa ett händelserikt program och dela med dig av dina intressen till andra fältbiologer!

Vi är en rätt nystartad klubb  – men har redan hunnit göra massa grejjer! Sent i november 2018 var vi bland annat ute i Carlshöjdskogen och tittade på mosssor, lavar och svampar! Kort därpå hade vi ett uppstartsmöte, men också dumpstringskalas, exkursion och en filmvisning. I januari 2019  körde vi fågelrally tillsammans med Uppsalaklubben och Lundaklubben.

Oavsett vad du är intresserad inom ramarna för natur och miljö finns här något för dig!

VERKSAMHET

Håll koll på evenemangen här  på vår sida! Du kan också gå in på vår egna facebooksida!

Hur blir jag aktiv?
Ibland kan det kännas svårt att ta det där steget och gå på en första aktivitet. Ofta bildar man en uppfattning om att det behövs speciella förkunskaper eller erfarenheter för att delta på en aktivitetet. Men så är det självfallet inte!  Aktiviteter är till för att lära sig, både som nybörjare och inbiten nörd. Att komma på en aktivitet betyder inte heller att du binder upp dig för någonting. Du kan komma på en aktivitet om året eller hur många som helst,  det är bara du som sätter gränsen.

För att hålla dig uppdaterad inom klubben och ha koll på kommande aktiviteter är det bra att gå med i vår facebookgrupp!

Om du tycker det är någon aktivitet som saknas i programmet eller om det inte finns några aktiviteter inplanerade överhuvudtaget är det bara att fixa en egen.  I början av varje termin brukar det alltid hållas ett uppstartsmöte som är öppet för alla, där vi planerar kommande aktiviteter. Annars kan du alltid höra av dig till klubbens kontaktperson!