Välkommen på årsmöte för Stockholm-Uppland-Gotlands fältbiologer!

Nu närmar sig årsmötet för Fältbiologerna Stockholm-Uppland-Gotland och anmälan har öppnat! Vi vill nu välkomna alla nya och gamla medlemmar i Fältbiologerna att vara med!

Ett årsmöte är ett möte då alla aktiva i föreningen bjuds in för att tillsammans bestämma vad föreningen ska göra det kommande året. Man väljer även vad man ska lägga pengar på och vilka som ska sitta i styrelse.

Mötet sker under helgen 12-14e oktober och äger rum i Järla stugan vid skogen i Nackareservatet. Själva årsmötet sker på eftermiddagen den 13e oktober. Temat för årets möte är skog – och vi kommer därför gå på guidad tur i skogen för att lära oss mer om den, och få reda på hur vi kan skydda fler skogar.

Främst av allt kommer helgen vara ett tillfälle för alla medlemmar att planera vilka aktiviteter, vilken miljökamp, vilka fältbiologiska resor, vilka projekt som vi ska fokusera på de närmsta 12 månaderna.

Du som är intresserad av att öka ditt engagemang för miljön, arrangera aktiviteter i naturen eller hjälpa Fältbiologerna växa har nu chansen att kandidera till styrelsen – då är du med och driver Stockholm-Uppland-Gotland i ett år framåt tillsammans med resten av styrelsen.

Ordföranden Regan McEnroe kommer att avgå från styrelsen (men stanna kvar med andra projekt), så även platsen som ordförande är nu ledig.

Läs mer om årsmötet och anmäl dig här!

Vi ses där!