Varför vi finns

VARFÖR VI FINNS?

För att alla unga ska bli miljöhjältar så klart!

Fältbiologerna finns för att vi lever på en planet där människans framfart äventyrar både vår och naturens framtid – därför behövs vi. Blir du arg när politikerna skiter i klimatet? Tycker du det är fascinerande med självlysande alger? Vill du förbättra din och andras framtid? Eller gillar du bara att vara ute i naturen?

Allt de och lite till gör vi! Hos oss ges du möjligheten att hänga i naturen och tillsammans med andra lära dig mer. Du tar ställning för en bättre värld och får chansen att kämpa för det du tror på!

Vi är Sveriges största ideella förening för natur- och miljöintresserade unga och har funnits sedan 1947.

Vår vision är en värld med naturens bästa i centrum

GEMENSKAP

Hos oss samlas nyfikna och modiga unga med olika bakgrunder och olika intressen över hela Sverige. Med starka röster och öppna famnar kämpar vi tillsammans för en hållbar framtid!

NATUREN

Vi älskar NATUREN! Att uppleva det vackra och studera allt som lever, rör sig och växer är grymt spännande. Vi lär  oss bäst om naturen genom att vara i den. Med oss upptäcker du mer!

PÅVERKA

PÅVERKA! Hos oss kan du skapa förändring! Genom att påverka skolor, makthavare och företag räddar vi miljön. Vi är nutidens och framtidens ledare med stark vilja och handlingskraft