Värva på Peace and Love åt Fältbiologerna

Värva på Peace and Love åt Fältbiologerna

Vill du åka till Peace and Love med Fältbiologerna?

Fältbiologerna vill att fler ska ha möjlighet att rädda världen och få lära sig om naturen. Vill du vara en av fyra och hjälpa oss att bli fler, samtidigt som du får vara med på Peace and Love? Ja men då har du hittat rätt! Vill du dessutom värva på Almedalen precis innan? Då har du hittat ännu mer rätt!

Sonic Syndicate på Peace and Love festival i Borlänge

Vad innebär uppdraget: Du förväntas ta uppsökande kontakt med personer ansikte mot ansikte för att värva dem till Fältbiologerna. Du kommer primärt att värva medlemskap till personer under 26 år men även äldre personer som stödjare/givare till Fältbiologerna. Du kommer också vara behjälplig med att ställa i ordning vår fasta plats.

Du kommer att coachas innan, under och efter av Fältbiologernas kommunikatör som kommer vara på plats på Peace and Love. Ni kommer värva i team och tillsammans med coachen sätta fasta tider då du förväntas värva. Dessa tider kommer att vara utspridda under dagen och vara totalt ca 7 timmar per dag. Resten av tiden är du välkommen att uppleva Peace and Love eller njuta av solen (ja, självklart förutsätter vi att det är sol 🙂 )

För att kunna vara en av våra värvare till Almedalen är det obligatoriskt att komma på en utbildningsdag (13/6) hos oss i Stockholm, södermalm. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet som värvare eller från Fältbiologerna, men såklart ska du vilja lära dig!

​Vad du får:

  • Du får sovplats i tält, med tillgång till dusch och toalett
  • Festival armband
  • Resa med bil från Nynäshamn till Borlänge 5/7
  • Resa med bil från Borlänge till Stockholm 9/7
  • Lunch under obligatorisk utbildning
  • Sprida vårt fantastiska budskap och vara en viktigt del i kampen för miljön!
  • Fritid för att uppleva Peace and Love och solen!

Ansökan: sker via formuläret på volontärbyrån och är öppen till och med den 31/5. Ansökningarna behandlas löpande och därför kan uppdraget vara tillsatt innan sista ansökningsdag, sök därför på en gång! Vi kommer att ringa de kandidater som vi vill veta mer om. Blir du inte aktuell för uppdraget kommer du att få ett mail 4/6.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Uppdraget kommer utföras i Borlänge under Peace And Love den 6/7-8/7.

-Viktiga datum-
Obligatorisk Utbildning: 13/6
Avresa: 5/7 ca 18:00 från Visby (via Nynäshamn)
Hemresa: 9/7 ca 12:00 från Borlänge till Stockholm
Värvningarna kommer ske: 6/7-8/7

Vi är ute på mini turné och därför kommer resan dit att var med båt från Visby till Nynäshamn samt bilresa från Nynäshamn till Borlänge. Resan hem är istället från Borlänge till Stockholm. Självklart får du ta dig delar eller hela sträckan på egen hand, eventuell resersättning kan diskuteras.

Kvalifikationer: 
– Social
– Intresserad eller kunnig inom miljö/natur
– Ungdomlig
– Kunna delta på utbildning och värvningsdagarna

Meriterande men inget krav:
– Tidigare erfarenheter som värvare
– Erfarenhet från Fältbiologerna
– Kunna värva på Almedalen precis innan 1-5 juni

Minimiåtagande: 
Värvning ca 7timmar per dag 6/7-8/7 samt delta på hela utbildningen 13/6