Värvartävling 2021 – flest nya medlemmar vinner!

Värvartävling 2021 – flest nya medlemmar vinner!

Foto demonstration: Adam Alexander Johansson
Foto demonstration: Adam Alexander Johansson

Värvartävling 2021 – flest nya medlemmar vinner!


Tänk på att prata ihop dig med din klubb så att ni inte råkar dubbelanmäla och önska olika priser. Du som tävlar som enskild medlem måste fylla i en enkät, detta kan du göra fram till 10 december. 


Dags för årets mest peppiga chans att få nya personer att hitta Fältbiologerna!

25 september börjar vi tävlingen som går ut på att få nya naturintresserade ungdomar att bli medlemmar i Fältbiologerna! Du kan tävla själv eller tillsammans med din klubb. Syftet är att fler ska hitta till en organisation där de kan få vara ute i naturen och inne i miljödebatten! Den medlem och den klubb som värvar (samlar in nya medlemmar) till Fältbiologerna, vinner ett finfint pris!Priser delas ut till vinnarna i följande kategorier: 

🐿  Samlaren: klubben med störst medlemsökning i antal

🌍  Folkrörelsen: klubben med störst medlemsökning i procent

🔥  Eldsjälen: den enskilda medlem som värvat flest personer


Priserna är att din klubb får hjälp av en erfaren Fältbiolog med till exempel…

🏆   Lära sig hur du startar en klubb!

🏆  Få hjälp att arrangera en aktivitet!

🏆  En föreläsning av en Fältbiolog!

eller något annat som du som enskild medlem eller klubb behöver hjälp med!


Så gör du för att delta…


Värva som enskild medlem

– Samarbeta gärna med andra, gärna i din klubb!

– Använd gärna dina digitala kanaler för att nå personer som du tror vill Fältbiolog. Ta hjälp av våra färdigskrivna meddelanden som går att kopiera och klistra in direkt in i ditt flöde, du hittar dem här>>

– Se till att de personer ni vill värva skriver in sig på https://www.faltbiologerna.se/bli-medlem/. – Samla in namnen på alla personer som du värvat och fyll i denna enkät senast  10 december.


Värva som klubb

– Ta kontakt med andra i din klubb för att prata ihop er. Ska ni försöka starta en kampanj på sociala medier? Värva klasskompisar och vänner? Eller varför inte stå på ert lokala torg, utanför en skola eller er fritidsgård? 

– Använd gärna dina digitala kanaler för att nå personer som du tror vill Fältbiolog. Ta hjälp av våra färdigskrivna meddelanden som går att kopiera och klistra in direkt in i ditt flöde.

– Se till att de personer ni vill värva skriver in sig på https://www.faltbiologerna.se/bli-medlem/. Samla in namnen på alla personer som du värvat och fyll i denna enkät (för klubb)  senast 10 december.


MAY THE VÄRVAR-FORCE BE WITH YOU!

Har du frågor om Värvartävlingen? Mejla cecilia.rydberg@faltbiologerna.se