Växjö Fältbiologer

Följ oss

 

 

 

Facebook >>
Kontakt

 

Klubbmail
vaxjo@faltbiologerna.se

Per Svenson
ordförande
per.svenson3@gmail.com

VÄXJÖ

Är du mellan 12-25 år och tycker om naturutflykter, är nördig på exempelvis fåglar, insekter och lavar eller är intresserad av miljökamp och aktivism? Välkommen till Växjö Fältbiologer!

De senaste åren har vi bland annat deltagit i Fältbiologernas nationella Vinterfågelrally och Artrally, demonstrerat mot oljebolaget Preem vid Preem-macken i Växjö, haft digital fågelcirkel, samarbetat med XR och Skogsupproret, fått in en debattartikel i Smålandsposten och deltagit i Fältbiologernas “Mordplats Gräsmatta” där vi satte upp affischer runt om i Växjö samt spelade in en liten film (med en egenskriven sång om artdöden) som vi sedan la upp på sociala medier.

Du ser våra kontaktuppgifter under Kontakt. För att kommunicera använder vi mail, messenger och en Facebook-grupp som man kan läggas till i om man vill. Inga förkunskaper behövs för att vara medlem i Fältbiologerna.

Är du sugen på att arrangera en fältbiologaktivitet? Det kan vem som helst göra, om man är medlem, och det kan vara allt från naturfilmskväll, till kanotpaddling, till fjällvandring. Sök bara aktivitetsbidrag från riks och be om hjälp från kansliet med att lägga upp aktiviteten i kalendern så att alla kan hitta den!

Vi ses och hörs! Håll stövlarna leriga!

KALENDER

Det finns inga kommande evenemang just nu.