Volontärer till RÅM sökes!

Volontärer till RÅM sökes!

🔎 VOLONTÄRER TILL RÅM SÖKES 🔍

 

Nu är det mindre än två månader kvar till riksårsmötet 2022, som kommer att ske mellan den 3 till 7 januari i Orsa, som ligger i Dalarna. Vi i RÅM-kommittén letar just nu efter flera personer som skulle kunna tänka sig att vara volontärer.

Som volontär finns det möjlighet att hjälpa till med uppgifter såsom matlagning, disk, städning och annat praktiskt arbete som behöver göras för att lägret ska bli så bra som möjligt för våra medlemmar. Fältbiologerna betalar ut reseersättning samt 700 kr i arvode för hela helgen till alla volontärer.
Om du tycker att detta verkar intressant, eller om du känner någon som du tror skulle vara intresserad så hör gärna av dig så snart som möjligt: i kommentarsfältet, till Joachim Jonasson på Messenger, till Joachims mailadress jo.jonasson@gmail.com eller till telefonnummer 0761385815.
Vi i RÅM-kommittén har en gemensam mailadress som är ram@faltbiologerna.se. Det skulle vara roligt att hitta volontärer som inte (längre) är medlem i Fältbiologerna, för att i så stor utsträckning som möjligt låta medlemmarna delta på årsmötet. Ni får gärna dela och kopiera inlägget, så att det når ut till så många som möjligt, framförallt så att det når ut till personer som ni känner men som inte är medlem i Fältbiologerna längre.
MVH RÅM-kommittén- Joachim, Klara och Isabel